Ahojte, poraďte prosim co kupit dieťatku na 1 rok. Čaká nas to sice az v juli, ale chcem si to dobre rozmyslieť, a nie kupit nejakú neuzitocnu vec co bude zapadať prachom. Niečo na rozvíjanie motoriky, vnímania..niečo take by som chcela. Dakujem vam
My sme mali v jul rocik,odrazadlo zbytocne,bo chodit nevedel,lego tiez s tym nic nevedel,dosyal taky interaktivny deysky stolik,staval sa pri neho ,stlacal,chytkal,celkom sa pri tom pohral
Dcera dostala z takych vacsich darcekov hojdacieho konika. Ma 4 roky a este sa pohojda. A caka na braceka, ktory bude mat rok tiez v juli. Takze skvely darcek. Dalej dostala takeho velkeho plastoveho slona, na ktoreho som krivo pozerala, ked sme ho rozbalili, nakoniec sa s nim tak vyhrala, ze som za neho dakovala. Bolo tam 6 vkladaciek, gombiky, ktore svietili a hrali hudbu a do chobota sa hadzali lopticky.
Okrem toho vela drevenych vkladaciek, kocky.
Pre maleho na jeden rok budem chciet podla toho, ci uz bude vediet chodit, alebo nie. Ak este nie, chces drevene tlacitko - bud vozik s kockami alebo take, co vyzeraju ako activity board. Ak uz bude chodit, tak interaktivny stolik alebo montessori duhovu hojdacku.
@lllperko chvalia si uciacu vezu,suchy bazen s gulickami, litle duch taky vizik s kockami alebo vlacik - to ti dokonca vedia aj meno namalovat, potom tu loptickovu drahu.aktivity stenu alebo kocku. Potom kocky papierove myslim ze topifarm sa to vola ci ako je celkom pekne a naucne.pripadne cupilupi na fb robia senzoricke koberceky alebo su take plastove potom ....
@lllperko keď má sviatok v lete tak určite vodný stolík ak teda máte dvor ;) zabaví obe pohlavia a určite to využijete aj ďalšie letné sezóny
Naša ma 18.6 rok a dostane bábiku baby Annabell co je vhodná od roka čiže je menšia a nemá žiadne funkcie, potom taký maly plastový kocarik... ona už chodí a potom taký plastový telefón so slúchadlom fisher price
@lllperko moja milovala knihy tie s hrubymi stranami, zvukove knihy, zvukova kniha riekaniek, hocico kde stláča gombiky a svietia alebo vydávajú zvuky
@lllperko odrazadielko, lego pre najmenších, interaktívnu knizku, vkladacky,