Prosím Vás aké sú vhodne darčeky pre 1.ročne dieťa ? My už pre neho darček mame, aby sme vedeli čo povedať starým rodičom. Ďakujem
Fisher price hovoriaci psík.
uciaca veza
My sme malému kúpili také hračky vhodné na teraz a keďže všetko čo potrebuje má, tak som mu peniaze, ktoré dostal od rodiny dala na jeho sporiaci účet. Tam mu sporime peniažky a keď bude dospelý môže si ich vybrať a bude mať napr na auto
@lenuska9999 super presne takto to riešim aj ja, nedávame mu tam neviem koľko ale raz mesačne mu tam niečo dáme 😊
Hraci stolik napr. od fisher price
Knizky kuzelne citanie aj s perom
Odrazadlo
Kocik pre babiky (pre dievcatko samozrejme)
Hojdacie kresielko
Drevene hracky, skladacky, vkladacky....
Elektricke auticko
Trojkolku, ktoru najskor tlacite Vy a potom odoberate casi, az dieta dorastie a moze jazdit samo
Ja som minimalista, nemam rada zapratavanie. Preto daruvavam veci, ktore sa bud zjedia Lebo spotrebuju, cize balicek potravin pre malicke, plienky, atd.
Chcela by som sa pridať a pomôcť práve tým mamičkám, ktoré majú plný byt hračiek a o ďalšie nemajú záujem.. a prečo? Lebo ich upratujú len a len oni.
Mám tento zoznam darčekov, ktoré sa zídu a určite využijú:
UČIACA VEŽA - veľkú pomocník pre detičky, ktoré musia mať prehľad čo sa deje na kuchynskej linke
PAPUČKY, OBUV - detská nožička stále rastie a mení sa aj ročné obdobie takže obuv bude vždy potrebná
DETSKÝ PRÍBOR NEREZOVÝ - zasa darček, ktorý sa využije (my máme jedno dieťa a tri sady príboru, takže určite je to potrebné AJ pre ďalších potomkov)
BEZKONTAKTNÝ TEPLOMER - v prípade, ak ho rodičia už nemajú
NOČNÍK - jednoročné bábo to už po-ma-ly využije
BEZPOČNOSTNÁ ZÁBRANA - podľa vhodnosti a želania rodičov
DROGÉRIA - balíček olejčeka, telového krému, peny na sprchovanie a vlásky, krém na tvár proti zime/slnku
POUKAZ NA RODINNÉ FOTENIE - fotky sú spomienky a myslím, že také niečo poteší
DOJČENKÁ FĽAŠA A CUMLÍKY NA NE - tie umelé sa opotrebovávajú či zažltnú tak preto
TERMO FĽAŠA - napr. tá so slamkou. Využiteľné hlavne v zime. Odporúčam Tescoma bambini 300 ml (má dvojitú stenu - paráda)
PLIENKY ČI ZVLHČENÉ OBRÚSKY - do zásoby
UMELÉ MLIEKO - podľa želania rodičov
POTRAVINOVÉ DARY - zeleninové príkrmy, ovocie napr. aj domáce sušené, bio mäsko
HOVORIACI PSÍK FISHER PRICE - aj keď som povedala, že hračky nie toto je výnimka.. ten psík učí užitočné veci a niekoľko krát som sa pristihla, že si ho sama púšťam 🙂
A nakoniec PEŇAŽNÉ PRÍSPEVKY - napr. na cyklosedačku, odrážadlo, ergonosič na turistiku
@dzoxo Ja som neterke kupila odrazadlo take mensie na rok