Darček pre ročné dieťa

dzoxo
6. okt 2020

Prosím Vás aké sú vhodne darčeky pre 1.ročne dieťa ? My už pre neho darček mame, aby sme vedeli čo povedať starým rodičom. Ďakujem

vamajka
6. okt 2020

@dzoxo Ja som neterke kupila odrazadlo take mensie na rok

selu11
6. okt 2020

Fisher price hovoriaci psík.

deedol
6. okt 2020

uciaca veza

ludinka
6. okt 2020

@dzoxo lego Duplo, drevené kocky, vláčik, knizky

lenuska9999
6. okt 2020

My sme malému kúpili také hračky vhodné na teraz a keďže všetko čo potrebuje má, tak som mu peniaze, ktoré dostal od rodiny dala na jeho sporiaci účet. Tam mu sporime peniažky a keď bude dospelý môže si ich vybrať a bude mať napr na auto

dzoxo
autor
6. okt 2020

@lenuska9999 super presne takto to riešim aj ja, nedávame mu tam neviem koľko ale raz mesačne mu tam niečo dáme 😊

weronika171717
6. okt 2020

Hraci stolik napr. od fisher price
Knizky kuzelne citanie aj s perom
Odrazadlo
Kocik pre babiky (pre dievcatko samozrejme)
Hojdacie kresielko
Drevene hracky, skladacky, vkladacky....
Elektricke auticko
Trojkolku, ktoru najskor tlacite Vy a potom odoberate casi, az dieta dorastie a moze jazdit samo

krisbar
6. okt 2020

Ja som minimalista, nemam rada zapratavanie. Preto daruvavam veci, ktore sa bud zjedia Lebo spotrebuju, cize balicek potravin pre malicke, plienky, atd.

adelajda25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adelajda25
18. dec 2020

Chcela by som sa pridať a pomôcť práve tým mamičkám, ktoré majú plný byt hračiek a o ďalšie nemajú záujem.. a prečo? Lebo ich upratujú len a len oni.
Mám tento zoznam darčekov, ktoré sa zídu a určite využijú:
UČIACA VEŽA - veľkú pomocník pre detičky, ktoré musia mať prehľad čo sa deje na kuchynskej linke
PAPUČKY, OBUV - detská nožička stále rastie a mení sa aj ročné obdobie takže obuv bude vždy potrebná
DETSKÝ PRÍBOR NEREZOVÝ - zasa darček, ktorý sa využije (my máme jedno dieťa a tri sady príboru, takže určite je to potrebné AJ pre ďalších potomkov)
BEZKONTAKTNÝ TEPLOMER - v prípade, ak ho rodičia už nemajú
NOČNÍK - jednoročné bábo to už po-ma-ly využije
BEZPOČNOSTNÁ ZÁBRANA - podľa vhodnosti a želania rodičov
DROGÉRIA - balíček olejčeka, telového krému, peny na sprchovanie a vlásky, krém na tvár proti zime/slnku
POUKAZ NA RODINNÉ FOTENIE - fotky sú spomienky a myslím, že také niečo poteší
DOJČENKÁ FĽAŠA A CUMLÍKY NA NE - tie umelé sa opotrebovávajú či zažltnú tak preto
TERMO FĽAŠA - napr. tá so slamkou. Využiteľné hlavne v zime. Odporúčam Tescoma bambini 300 ml (má dvojitú stenu - paráda)
PLIENKY ČI ZVLHČENÉ OBRÚSKY - do zásoby
UMELÉ MLIEKO - podľa želania rodičov
POTRAVINOVÉ DARY - zeleninové príkrmy, ovocie napr. aj domáce sušené, bio mäsko
HOVORIACI PSÍK FISHER PRICE - aj keď som povedala, že hračky nie toto je výnimka.. ten psík učí užitočné veci a niekoľko krát som sa pristihla, že si ho sama púšťam 🙂
A nakoniec PEŇAŽNÉ PRÍSPEVKY - napr. na cyklosedačku, odrážadlo, ergonosič na turistiku