Ahojte maminky, poraďte mi prosím, čo by sa vam zišlo alebo najviac potešilo pre 1 ročné dieťa ? Absolútne neviem aký darček kupit 😔 viem že sú napríklad knižky dotykové atd ale to je taká klasika že ak človek nevie čo kupit, kupi knizku 😁 oblecenie som už kúpila chcem ale ešte niečo k tomu 😊
Treba podla mna aj napisat ci ide o chlapca, alebo dievca.
Za mňa suchý bazén s gulickami. Vyhra sa aj keď bude väčší 🤗
Lopta. Veľká a farebná. Obrovská radosť to bola 😄.
Dietatku je to jedno co dostane ja som kupila take najmensie odrazadlo. Pokial je chlapec teraz letia tatrovky pokial dievca mozno kocik alebo prvu lepsiu babiku
Ja som tu jediná čo mi toto príde fakt “blbe”? Veď ročne dieťatko si narodeniny neuvedomuje , ale pokial ti ide o fb a ig fotky kukni si čo momentálne fici na nete . Pokial si matka ktorá miluje a pozná svoje dieťa , vieš čo mu / jej treba . Možno novú flašku , cumlík , plienky , odrážadlo … 🤦🏻♀️
@domkakvet ide o chlapca
@lucia13022023 presne to som mala v plane, žiaľ rodičia ma predbehli 😁 ale veru, ma veľký úspech taký bazen a loptičky sú všade len nie dnu 😁
@mikadooo Ďakujem za tip, to by mohlo byt 👌🏼
@nika11103 tento komentar je trocha “blby” absolútne nevieš pozadie a napises toto 😅 nejedna sa o moje dieta (ja dieta nemám) a dokonca ani o fotky na sociálne siete 😉 bola som veľmi dlhu dobu odcestovana, medzi tým stihla moja veľmi dobrá a blízka známa porodiť a presiel už rok (malého som ešte nevidela nazivo) po tak dlhej dobe kedy prvý krát uvidím dietatko som chcela priniest niečo nazvime to specialnejsie, áno aj napriek tomu že take dieta si neuvedomuje narodeniny 😊
preco sa neopytas rodicov? Ja neviem, podla mna najjednoduchsie pre vsetky strany
To auto co je nizsie je super pre chlapca, ale ak nie si rodic opytala by som sa, lebo mozno to maju v plane kupit oni.
myslim ze pre take dieta je skvelym darcekom aj odrazadlo
.