Darček pre ročné dieťa

24. júl 2023

Ahojte maminky, poraďte mi prosím, čo by sa vam zišlo alebo najviac potešilo pre 1 ročné dieťa ? Absolútne neviem aký darček kupit 😔 viem že sú napríklad knižky dotykové atd ale to je taká klasika že ak človek nevie čo kupit, kupi knizku 😁 oblecenie som už kúpila chcem ale ešte niečo k tomu 😊

jackiem__
24. júl 2023

.

domkakvet
24. júl 2023

Treba podla mna aj napisat ci ide o chlapca, alebo dievca.

lucia13022023
24. júl 2023

Za mňa suchý bazén s gulickami. Vyhra sa aj keď bude väčší 🤗

mikadooo
24. júl 2023

Lopta. Veľká a farebná. Obrovská radosť to bola 😄.

vamajka
24. júl 2023

Dietatku je to jedno co dostane ja som kupila take najmensie odrazadlo. Pokial je chlapec teraz letia tatrovky pokial dievca mozno kocik alebo prvu lepsiu babiku

nika11103
24. júl 2023

Ja som tu jediná čo mi toto príde fakt “blbe”? Veď ročne dieťatko si narodeniny neuvedomuje , ale pokial ti ide o fb a ig fotky kukni si čo momentálne fici na nete . Pokial si matka ktorá miluje a pozná svoje dieťa , vieš čo mu / jej treba . Možno novú flašku , cumlík , plienky , odrážadlo … 🤦🏻‍♀️

autor
25. júl 2023

@domkakvet ide o chlapca
@lucia13022023 presne to som mala v plane, žiaľ rodičia ma predbehli 😁 ale veru, ma veľký úspech taký bazen a loptičky sú všade len nie dnu 😁

@mikadooo Ďakujem za tip, to by mohlo byt 👌🏼

@nika11103 tento komentar je trocha “blby” absolútne nevieš pozadie a napises toto 😅 nejedna sa o moje dieta (ja dieta nemám) a dokonca ani o fotky na sociálne siete 😉 bola som veľmi dlhu dobu odcestovana, medzi tým stihla moja veľmi dobrá a blízka známa porodiť a presiel už rok (malého som ešte nevidela nazivo) po tak dlhej dobe kedy prvý krát uvidím dietatko som chcela priniest niečo nazvime to specialnejsie, áno aj napriek tomu že take dieta si neuvedomuje narodeniny 😊

cookie29
25. júl 2023

preco sa neopytas rodicov? Ja neviem, podla mna najjednoduchsie pre vsetky strany

lucia13022023
25. júl 2023

Tak keď je to chlapček tak toto je super. Zatiaľ ho tam vedia tlačiť a keď bude starší bude sa vedieť sam odrážať 🙂

domkakvet
25. júl 2023

To auto co je nizsie je super pre chlapca, ale ak nie si rodic opytala by som sa, lebo mozno to maju v plane kupit oni.

ninah1486
24. nov 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

myslim ze pre take dieta je skvelym darcekom aj odrazadlo

joybex
Odpoveď bola odstránená
Zobraz