Darček pre ročné dieťa

13. dec 2022

Cavte rozmyslam co kupit krstniatku rocne dievcatko, hracky, oblecko, peniazky nie.. cenovo do 30e prosim navrhnite napady dakujem

pondelok01
13. dec 2022

Knizku

kacernakokse
13. dec 2022

Myslím, že najlepšie je opýtať sa rodičov čo potrebuje. Myslím si že u malých detí nejde o to potešiť dieťa darom lebo to ešte ani nevníma, ale skôr brať ohľad na rodičov, čo by si priali. Koľko krát je užitočnejšie kúpiť napríklad kozmetiku alebo plienky či prikrmy než nějaké hračky a hovadiny, ktorých má milión.

autor
13. dec 2022

@kacernakokse tak hanbim sa dat do obalky 30e podla mna to je malo a co pridem ku malej len s obalkou v ruke? Musim nieco doniest a jedlo a plienky nosit nebudem maju zasoby a nie su financne v nudzi je to skor zo slusnosti

ruzovakrava
13. dec 2022

Pozri knihy Minipédia od Svojtky (na preskoly.sk sú myslím za najlepšie ceny, vychádza to ešte lepšie ako na oficiálnej stránke so zľavovým kódom ktorý občas majú), určite sa aj ročnému dievčatku zavďačíš bábikou s fľaškou, prípadne naše veľmi bavil multifunkčný pultík, taký stolík pri ktorom bude mať aj dobrú stabilitu. Alebo rôzne vkladačky, stabilnejší kočík pre bábiku (napríklad bugina od little dutch)

petamich
13. dec 2022

u nas v 1 roku najviac "ficali" a este stale fucia zvukove knizky (napr. zvieratkove), pripadne odporucam od Svojtky alebo Usborne take hmatove, pripadne zvukove, okienka co sa potahuju, taktiez maleho bavili hudobne najstroje mame taketo https://www.mall.sk/hracky-od-23-eur-az-50-eur/... alebo napr. mrkni na babyknihy.sk daj si podla veku 12-18 a nieco isto vyberies

konikkon
13. dec 2022

Kocky a knihy od Svojtky

stanzi
13. dec 2022

Aj ja hlasujem za knihy (moju malu tiez velmi bavia spominane Minipedie od Svojtky), podla mna je to najlepsi darcek pre male deti, ked nevies presne co doniest, lebo je sanca ze skor ci neskor najdu uplatnenie 😊 Naopak vyhla by som sa vacsim darcekom, ktore zaberaju miesto, a plysakom 🤪

banalu
13. dec 2022

Duplo - su take boxiky aj do 30 eur s mixom kociek, alebo dreveny vlacik a kolajnice.

natalala
13. dec 2022

Podla mna knizka alebo skus pozriet hracky little dutch, su pekne drevene a zmestis sa do 30e pri vela z nich 🙂 alebo napriklad takato aktivity kocka https://www.mall.sk/drevene-hry-hlavolamy/zopa-...
Ja som bola alergicka, ked nam niekto dovliekol domov nejaku velku plastovu opachu 🙈

autor
13. dec 2022

Dakujem pekne za odpovede ste zlatunke ❤️