Ahojte, dcerka bude mat rok zaciatkom juna tak sa chcem opytat, ake darceky ste davali vy vasim dcerkam k tomuto sviatku. Dakujem za odpovede 😊 (prosim o neriesenie toho, ze kazde dieta je ine a zalezi od toho co uz ma atd, otazka je polozena celkom jasne).
Moja dostala učiacu vežu a Montessori hojdačku. Hojdačku idem predať, využíva ju dosť zriedkavo a zavadzia v malom byte… Zato učiaca veža je používaná denne, tá bude u nás ešte dlho 😃.
Od babky dostala spievajúcu bábiku (spieva Anička, dušička a Tancuj tancuj vykrúcať), tú má veľmi rada a taký predelený tanier, aj ten používame ešte stále. Bude mať o chvíľku 2 roky a teraz dostane odrazadlo a Muffik puzzle asi. Ešte rozmýšľam nad Albi perom, ale to si nechám asi na neskôr.
odrazadlo (aj ked bolo este skoro), uciacu vezu a tatrovku
Ja si uz vobec nepamatam co dostali deti k roku 😁v tom case dcera bola happy aj s prazdnou flaskou a krabica bola zaujimavejsia ako darcek v nej 😂ale teraz som predala hojdacieho konika ( draka) babatku co mà rok mama kupila .. a velky uspech to malo.
Ahoj,
dali sme vlacik dreveny z kociek, takze mohol navliekat, stavat. Potom vezu z papierovych kociek a velku drevenu duhu.
Ako dekoraciu k torte na stol som kupila taky maly natahovaci vlacik, da sa tam cislo aj sviecka ( znacka bino/ benko uz neviem) A ten bol teda okrem baliaceho papiera a jrabice z vlacika absolutny hit 1😂 Ten sa natiahol a vozil sa, to ho fascinovalo.
Maly sa potesil aj tym inym veciam ale ak ti po tejto skusenosti smiem dat radu - staci jeden, max 2 darceky 🙂
Na vianoce som bola poucena - usila som mu taku uchopovu latkovu loptu. Najdes aj ako montesory lopta. Ta je uzasna uz od 3 mesiacov 🙂 Tej sa velmi tesil. Da sa kupit aj na sashe ak nesijes.
Teraz mala s rodiny mala rok a dostala domček plastový do záhrady, šmykľavku, pieskovisko, hojdačku, odrážadlo, bazénik na leto, nejaké hračky do piesku
Odrazadlo,kocky Megablocks,knizka