Darček pre chlapca na prvé narodeniny

ivanizna
7. mar 2021

Ahojte žienky 🙂 Poraďte mi, prosím 🙏 Synček mal nedávno prvé narodeninky a hľadám nejaký pamiatkový darček, aby mal spomienku, keď bude veľký, niečo, čo bude mať na celý život. Starí rodičia poslali nejaké peniaze, že mám kúpiť čokoľvek chcem. Už som niečo nakúpila, od našich bude mať fotoalbum, ale tiež by som chcela, aby mal niečo pekné od svokrovcov. Rozmýšľam nad odtlačkom rúčky a nejako to zakomponovať do rámov s fotkami, zavesiť na stenu. Nejaké ďalšie nápady? Ďakujem za tipy! ❤

c_est_la_vie
7. mar 2021

@ivanizna ja som asi klasik ale baby fotenie a nejakú vydarenú dať vyvolať na plátno a zavesiť do izby.

Sama som mala odtlačky rúk a nôh ako malá a vyhodila som to alo haraburdu . Pritom fotky z baby fotenia podľa mňa potešia dieťa, rodičov a môžeš dať vyvolať pár i starým rodičom.

ivanizna
autor
7. mar 2021

@c_est_la_vie Ďakujem za tip 🙂 je to celkom dobrý nápad!

andreatytler
8. mar 2021

@ivanizna Toto je tazko, kupit nieco co mu ostane ako pamiatka... lebo chlapi nemaju vela sentimentu a tak tieto pamiatkove predmety pre nich vela neznamenaju.🙂
Napad s otlackom ruky sa mne velmi paci a aj mam jeden ked bol novorodenec (nozku aj rucku v obojstrannom rame ako vianocnu dekoraciu). No a teraz ked mal rok som chcela urobit otlacok ruky a to bola ina sranda. Robili sme 2 pokusy a trvalo to asi 5 sekund a do tych 5 sekund dokazal zamazat seba, dlazku, mna, muza a z otlacku bola len velka machula.😀 V lete ale idem robit otlacky nohy do betonu. Toto su ale vsetko vecicky pre mna. Uz teraz sa cudujem aky bol malinky ked sa pozriem na pizamo co nosil ako novorodenec.
Ono to nebude velmi dobry darcek pre neho teraz ale mne sa paci kniha (najlepsie taka co ma specialny vyznam ako napriklad biblia pre veriacich) s venovanim ako pamatny dar. Nech v nom svokrovci napisu ako ho maju radi, co pre nich znamena, co mu zelaju do zivota.

ivanizna
autor
8. mar 2021

@andreatytler 😁 Viem si predstaviť ten "boj o odtlačok". Ale tiež vynikajúci nápad, a máte to krásne urobené na tej stene 😍 to sa mi veľmi páči. To je pravda, že skôr to bude pamiatka pre mňa ako pre neho 😀 ale asi takto to urobím, ten kanvas s rôznymi fotkami, plus nejaký odtlačok k tomu, to bude super, a aj moji dobrí svokrovci sa určite veľmi potešia. Ďakujem opäť, Andrejka xx

andreatytler
8. mar 2021

@ivanizna joj... nie... to nie. Ta fotka co som dala, to je z internetu... tak som to chcela mat😀. Odtlacok sa nam veru nepodaril ziadny... ako som povedala, len velka machula.🙂

ivanizna
autor
8. mar 2021

@andreatytler Jooooj, aha! 🤦‍♀️😁 Ja že sa vám to po tej machuli ešte podarilo 😀 Ale skúsim to s tými machuľami asi aj ja, vyzerá to super, skvelá inšpirácia