Ahojte kamoške sa narodila prvá dcérka, chcela by som ju potešiť nejakým praktickým darčekom co navrhujete mamičky? Kozmetika, hračky, plienky ? Viem ze v dm napr majú toho veľa ale niečo konkretne🙂 detičky sa ešte nemám neviem sa zorientovat
Kúp darček pre mamičku, niečo dobré na zjedenie, upeč jej koláč napríklad..Bábätko darčeky nepotrebuje, ani hračky. Mňa by teda plienky alebo obrúsky ako darček od kamošky nepotešili 🙈
Mňa asi najviac potešila fakt že karta darčeková do DM - kúpila som, čo som potrebovala. A pre dieťa - malé a symbolické načo, možno nejaká žirafka Sophia (to má na hryzenie aj hranie a má rôzne doplnky) alebo potom fakt už z tých drahších ako kolotoč nad postieľku či hracia deka so závesnými hračkami, nejaké kresielko na húpanie/kŕmenie - ale zas to je celkom suma.
Oblečenia som mala vždy milión päť od všetkých a bolo to nevynositeľné, rovnako aj deky či fľašky, plyšáky...
Mna potesila plienkova torta od kamosky, ale potesila by ma aj hracia deka s hrazdickou, oblecenie lindex
Ja robim kazdemu plienkovu tortu z uz vacsich plienok, vacsinou cislo 3. Hodim na nu bud poukazku do DM, alebo kupim take zaklady ako vlhcene utierky, mast s rybim olejom, pupik a podobne. Do stredu schovam aj flasku pre ocka - vino alebo rum, podla toho co piju a box s cokoladami pre mamu - s odkazom "na nervy".
Poukazka do dmky, alebo sa opytaj ake konkretne plienky pouziva resp co by ju potesilo 🤷🏼♀️
Ja napriklad pouzivam iba pampers harmonie, cotte alebo kolorky, takze plienkova torta alebo ine plienky by ma teda nepotesili 🙈
Poukazku do dm pre babo ak chces nieco pre babo. Nevies ake konkretne znacky pouzivaju. A kamoske uvar vyvar/napec kolac/vyrob poukazku na tvoj cas s pomocou pre nu/poukazky na bistro odkial objednavaju jedlo. Za som za prakticke, co zene ulahci poporodne obdobie.
Poukazka do dm, nech si kupi, co chce... hlavne dones nieco kamoske, nehovorim, ze hned vino, ked koji, ale nejaky dobry caj, bomby do kupela, kvety, cokolvek... ja to tak nemam rada, ked sa ide k mladej mamicke a tisic veci pre dieta a nic pre nu...ona si odmakala dost, zasluzi si tiez nejaku pozornost...
Hračka 0+ a vlhčené utierky
@milanemila ahoj mozem sa opytat tie cotte plienky su lepsie amo kolorky? Chcem len eko a zagial som vyskusala jednu znacku nesadli nam tak hladam dalej
@veronikavathi podla mna ano. Klasicke kolorky (nie nocne) na noc uz nedavam, lebo viac x sa mi stalo, ze pretiekli (na den su ok). Design je pekny farebny, ale tiez je to farba navyse, kt nemusi byt. Cotte su jemnejsie a su bez potlace, iba na tom zalepovani je jemny vzor.
Ahoj, mňa by potešili napr plienky a možno skôr poukážka do DM, aby som si kozmetiku vybrala sama