Ahojte, potrebujem poradiť, stačí mi taký prehľad čo idete kupovať pol ročným bábätkám. Každý sa ma to pýta, a ja neviem, čo povedať. Viem že je to malé bábätko, že to nevníma, ale starí a krstní rodičia ma s tým otravujú, kvôli tomu, že to chcú kúpiť skôr, pretože žijú v zahraničí a budú to posielať v predstihu poštou. My ako rodičia kúpime nejaké oblečenie čo potrebuje, možno nejakú hračku, ale nechcem od každého oblečenie keď o mesiac jej to bude malé.
Ďakujem za rady 🙂 pekný deň
@jj298 asi na Vianoce
Plienky, mlieko ak nekojis, poukážku do DM nech si na kúpiš co treba pre malú 🙂
Ved pytaj to, co ti doma chyba/bude chybat. Jedalenska stolicka, hupacie/vibrovacie kreslo pre mimi a take ....netusime co nemate
@jj298 Vianoce 😄
Ďakujem vám, nad stoličkou som už premýšľala, ale to asi kúpime my, keďže posielať to by bolo dosť nepraktické, ale tá poukážka do DM je super nápad, nakupujem tam často a nenapadlo ma to 🙂 no a tie bežné veci, tiež super nápad, ja som si myslela že sa to nehodí na Vianoce, ale keď má viac ľudí taký názor tak to obhájim 😀
Mozno jedalenska suprava. Kedze uz isto papa.
Alebo nejake hracky ktore budu rozvijat motoriku. Nejake to oblecenie-mozu kludne o cislo vacsie 😉
kvalitny fusak s rukavnikmi pekna hruba deka.. kozmeticky balicek..kludne aj oblecenie na jar o cislo alebo dve vacsie.ak.zijete niekde kde vela.snezi aj take tie kocarove sanky su super.