Darček pre 2-ročnú neter

27. júl 2023

Ahoj. Hľadám darček pre neter k 2. narodeninám. Mám predstavu o hračkách, ktoré rozvíjajú napr. motoriku, pamäť, kreativitu atď. Máte nejaký tip? Aj na knihy. S čím sa radi hrali vaše deti v takom veku? Max do 40€.

petamich
27. júl 2023

mame sice dvoj-rocneho chlapca ale teda u nas fici - kineticky piesok, albi pero s knizkou Spievankovo alebo denne cinnosti, z rozpravky do rozpravky a spievanky, znovunalepovacie samopleky (lepi napr. aj na okno), lego duplo, prstove farby, lepiaca omalovanka, ktoru mu lepime cez cely stol a kresli (odvazlivci mozu aj na stenu)

jarmila2010
27. júl 2023

https://www.dracik.sk/mega-bloks-stavebny-hraci... takyto skladaci stolik mega blocks?kocky sme aj dokupili dalsie ..prehrali sa obidve deti... syn a aj dcera

uriva
27. júl 2023

Súhlasím s názormi predo mnou, Lego duplo jazdiaci vláčik je topka a napr. aj kresliaca doska, na tento štýl napríklad: https://www.mall.sk/kresliace-tabule/lena-magne.... To u nás fičalo pri prvom dieťati a pri druhom rovnako.

simona20201309
27. júl 2023

Určite sa poradiť s jej rodičmi. Naša napríklad o lego vlacik ani nezakopla a stoji to okolo 90e.
Kníh je na výber toľko, že keď vojdes do kníhkupectva, určite niečo vyberieš. Topka je táto kniha, za túto dám ruku do ohňa, ze poteší každé jedno dieta :
https://www.megaknihy.sk/pribehy-a-romany/61458...
Ešte je aj v akcii...

A na rozvoj nejaké koralky, knihy s aktivitami od taktik alebo kumon, magnetické knihy, pexeso, puzzle, ... ale porad sa, možno budú chcieť prispieť na kolobezku, odrazadlo... (pripadne kolobezku kúpiš aj do 40e)

joybex
Odpoveď bola odstránená
Zobraz