Co kupujete k Vianociam svojim 2. drobcom? dakukem za rady
@dominika168 kolobezku, knihu, interaktívneho psíka
Veľmi som ešte zvažovala piklerovej triangel
@dominika168 Albi kniha Doprava, trojkolka, odrazadlo, auta vsetkych rozmerov a zvukov, lego duplo, predplatne Drobcek, kuchynka,
Náš dostane drevenú garáž na autíčka, pexeso, koľajnice s vláčikmi, zvukovú knižku. Záleží od dieťaťa čo ho baví.
Kuchynku, auto na ovládanie, knihy
Bicykel
@dominika168 a co ma rad? s cim sa rad hra?
nas ma rad auta, bagre.... uz nam chyba asi len smetiarske auto.....
gulickovu drahu, hot wheel drahu pre auta, garaz, policajnu stanicu, lego duplo, ozubene kolieska na tocenie....
@dominika168 moja kamarátka kreslí vlastnoručne na tricka moje deti od nej dostali a veľmi sa im páčili predáva za 9€ kus a nakresli podľa vašich predstáv
Auta na ovládanie pre 2 rocneho je este skoro, este ho pokazí skor ako sa zahra. Dobre su Bruder auta, ale tiez nieco základné bez špeciálnych funkcii.
No to aj mne by trebalo radu pre dvojročneho..co na vianoce 😍😍
Môj ma všetkého dosť a aj tak sa s tým nehrá. Kúpim jedno malé auticko a knižku. Načo tolko haraburd? Dostane od jedných starkych, druhých...nemám nafukovací dom. Ma elektrické auto, odrážadlo ako bicykel, na dvore ďalšie dve odrazadla. V izbe ma jeden stan, kuchynku, stol stoličku, 3 boxy s.hrackami. Par auticok. To je všetko. Všetko sme dostali. Kúpila som iba stan, kuchynku a stol so stoličkou.
To co si vybral v hrackarstve. Boli sme za mesiac tri krat. Co som videla ze sa mu pacilo to som kupila. Inak okrem ineho oblecenie pyzamo,siltovka,topanky bunda slipy atd. To ho sice moc nepotesi ze nebude robit waaaaau ale to musi byt