Davali ste nieco takymto babatkam pod steomcek? Sme rodicia. Rozmyslala som o hrkalke.. 🙂 alebo neviem..
áno, naša dostala takého veľkého medveďa ( cca 80cm) a potom malú plyšovú hračku ( medvedík cca 15 cm), ktorého mala až do 10 rokov, kým sa jej s ním nepohrali naše psíky . Nosila ho ako talizman. Vždy sme jej vraveli, že Pavlínka ( tak sa medvedík volal) ju bude vždy chrániť . Balila su všade - do tábora, na tréningy, na turistiku.... 🙂 Takže niečo takéto, pamiatkové, čo bude len jeho.
2mesacnemu dietatu je to asi suma fuk.... nejake pekne oblecko, plienky, cokolvek
@btus to je super, mile.. musim nieco pozriet pre chlapceka.. 🙂
Naša mala 2 mesiace keď bol jej prvý Mikuláš a dostala do balíčka tie gumené kačičky do vody, teplé ponožky a čelenku. Následne na prvé Vianoce dostala toho spievajúceho a hovoriaceho psíka od Fisher Price. Jasné, že sa s ním začala hrať možno tak od 6mes., ale hrávala sa s ním potom dlho, do 4och rokov určite.
Takému bábätku je to úplne jedno. Nechcete skôr radšej vianočné fotenie,ako spomienku na prvé Vianoce?
@domka222 to uz mame objednane.. ale myslela som ze nieco male by mohol mat aj on pod stromcekom ked starsi si tam urcite nieco najde..
Moja novembrovka dostala ruzove radio na prve vianoce s detskymi cd ckami😂 teraz je v jej skatuli s par vecmi ktore som jej odlozila😊
Ja plánujem kúpiť nášmu 3 mesačnému k Vianociam túto podložku:
https://www.modrykonik.sk/market/hracky/srzpic/...
Starší syn ju má v izbe už 9 rokov, je značne zničená, ale stále sa na nej veľmi rád hrá alebo číta knihu.
My sme kúpili malému k prvým Vianociam len tak symbolicky - ešte bol vtedy v brušku - je marcový 😅 - podložku na hranie s hračkami a zvukmi od skip hop, keď už bol na svete veľmi sa mu tam páčilo ležať alebo potom aj na brušku trénovať, načahovať sa za hračkami, ak sa podarilo prehral sa mu zvuk alebo zahrkala hrkálka a k tomu dostal ešte jedného mojkáčika, čo mal na sebe aj hryzátka, rôzne textúry.
Mne pride strasne usmevne, ked sa ma niekto spyta, co by chcela Ela na vianoce 😅😅😅 19.12.bude mat 4m tak tipujem, ze bude chciet dobre spinkat, papat a vykakat sa 😅😅
Ak chces kupit nieco naozaj ze pekne tak si kukni stranku na fb alebo na instagrame calamarobaby.sk predavaju tam pekne komplety v roznych cenach a este je to aj pekne zabalene uz ako hotovy darcek 🙂 A este je to aj kvalitne.
Mozes, bude to mat na pamiatku prvy darcek pod stromcek ak si “sentimentalne” zalozeny clovek