Ahojte, mám neterku má 2,5r. Chcem pre ňu nejaký darček, cca do 40-50€. Čo by ste mi poradili ? Má rada bábiky, má baby Annabell, neviem či niečo k babike. Ak áno, čo také ? Kočík a postieľku k nej má. Alebo čo tak majú rady dievčatká v tomto veku ? Ďakujem veľmi pekne
@banalu domček pre bábiky už má, tiež ten z Lidla.
Lopta je len taká drobnosť a tiež ich dosť už má
Aj plastelínu má
A o kolobežke som minule počula rozprávať sa jej rodičov, že ju chcú až keď bude staršia, vraj to je nezdravý jednostranný pohyb 🤷🏻♀️
No ja mám pocit že dnešné detičky majú všetko, ťažko sa vyberá. Ale chcem jej urobiť radosť
Albi knihu rozpravkove ucenie s perom, stoji 69€
@duppka13 aj to už má aj s nejakými knihami 😑
Rozmýšľala som o jedalenskej interaktívnej stoličke k baby Annabell, či to bude blbosť ?
Alebo nejaký akože kozmetický kufrík? Či to skôr pre staršie dievčatko ?
Kozmetický kufrík pre 2,5 rocne dieťa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤪🤪🤪🤪🤪 čo tsk nejakú knihu, alebo drevené puzzle, alebo lego
Ten kozmeticky jej nekupuj, viem že to baby chcú, aj moja má ako 4,5 ročná… ale je z toho aj bordel, hoc kde to obtrú. A potom aj ten fakt, že sa môžu vysypať… aj keď je to na chvíľu hranie.
Kup jej buď niečo k tej babike, vajíčko, vaničku alebo neviem ešte čo majú. Alebo niečo iné, sú sady na výrobu mydiel, kinetický piesok. Moja miluje aj lego.
@pribinak
@daniela1911
Myslela som taký kde je drevený rúž, drevený lak na nechty, drevený fén na vlasy a také. Nie naozajstné malovátka. To by ma jej rodičia asi hnali 😂
Vidíte lego mi nenapadlo. To skladá rada a ak dobre viem, tak ma ten základný Duplo box, možno by sa potešila niečomu na doplnenie
Lego je skvelý darček, deti si trénujú motoriku, koordinaciu, predstavivosť. Takým darčekom nič nepokazis
Určite chod to toho lega, teraz sú krásne sady (nie box) aj dupla. Kedysi to duplo bolo také iba jednoduché kocky. Teraz sú vlaky, ZOO, šmykľavky zo stromov.
Lego duplo , alebo nejakú výbavu k baby anabell- oblecenie , nočník , skriňu, stoličku , hocico …
@kleopatra114 a máte prosím niečo doma k tej baby Annabell? Že čo je také fajn ? Kočík a postieľku má, iné zatiaľ nie, ale vraj sa s bábikou hra stále
@daniela1911
@pribinak
Ďakujem baby, ak nevynyslim iné tak pôjdem do toho dupla na istotu
Predplatne Drobcek na rok, klasicky detsky kufrik ako sa kupuje navytvarnu a napln kreativnymi potrebami, magneticka tabula...
Ja by som jej k baby anabelle kúpila koníka, je biely s ružovými postihmi, krásny. Dokonca pred vianocami uviedli na trh aj koníka, ktorý ťahá koč preanabelle, ten stojí už ale myslím okolo 100e. Moja. Ma iba toho bieleho koníka. Poprípade nejaké oblečenie pre anabelle, alebo moja dostala na Vianoce nocnicek, plienky a taký súpravu na hygienu pre anabelle.
Moja ma najobľúbenejšiu hracku baby born. Najväčšiu radosť jej spravi, keď dostane niečo k nej- mame už asi všetko 🙈 oblecenie, fľašku, plienky, topanky, nosič, vajicko, sedacku, stoličku na kŕmenie, WC, nočník, skúter, postieľku, kočík... ak má rada babiku, kúp jej doplnky. Maju ich veľa 😊
@eternity24 a ešte keď citam príspevok od lenicka, tak je pre aneblle aj nosič. Čiže triezvy som šla do niečoho pre anabelle, keď sa s ňou rada hra. Moja ma aj tento nosic.
Neporadim , my zbierame baby born , v anabel sa veľmi nevyznám.
Nasa dostala domcek pre babiky (z lidla) a hra sa s nim kazdy den. Potom akakolvek lopta je must have, plastelina a kolobezka ma asi top uspech.