Darček pre 11 mesačné bábo

dzarika
2. mar 2022

Ahojte prosím poraďte darček pre 11 mesačne babo, chlapčeka, skôr niečo užitočnejšie, strašne rád ma loptičky auta a také veci

katulienocka999
2. mar 2022

@dzarika bazén s loptickami? Alebo veľkú tatrovku 😊 nas ju dostal na rok a bol z nej cely nadseny 😁

vsauce_
2. mar 2022

Videla som aj také to autíčko, čo má v sebe guličky a keď sa s tým hrá, tak to v tom hrkoce 🙂

bashee
2. mar 2022

@dzarika nas dostal noemovu archu niekedy v 8 mes. Dodnes sa s tym sam prebavi, sadne si k nej a vytahuje zvieratka a stuka gombiky. Tolko zvukov co to robi a melodii co to hra. Paradna vec. Sama by som to nekupila. Je to sice lod ale mega vec

dzarika
autor
2. mar 2022

katulienocka999 ahoj, práveže ten bazén mame, a tatrovku tiež dostal od starých rodičov ešte keď bol menší, preto to mam o čosi ťažšie ze vôbec neviem co

katulienocka999
3. mar 2022

@dzarika ojj no tak to vtedy je ťažšie niečo kúpiť 😅 ta noemova archa je tiež super alebo je aj traktor zo zvieratkami 😊 alebo väčšie kocky na skladanie? 😊

enoula
3. mar 2022

Knihy, zvukové, dotykové alebo pohyblive od svojtky napr. Mozno prve pastelky, take kamienky skor sú to. Lopta co sa rozsvieti ked buchne, xylofon alebo sú také pultiky hudobné...
Vela balonov a leskly sustavy papier hlavne 😃
Aj tu su nejaké tipy
https://babyknihy.sk/tipy-triky/tipy-na-darceky...