Ahojte, čo kupujete pod stromček svojim 3 ročným deťom? (chlapcom) Blížia sa Vianoce a ja som fakt bezradná, čo mu kúpiť pod stromček. Ďakujem za pomoc a rady 🙂
U nas frčia plastelinove sady Play doh..takže dostane také.. plus taky vysoký žeriav na ovladanie(v draciku stojí 10eur)
Od starých rodičov kuchynku ,takú plastovú .
Hot wheels dráhu dostal na narodeniny nedávno..
Doplnky k vlacikovej drahe, connetix, a moj fici na encyklopédiách cize daku vyberiem
Vlaciky, korcule, bicykel, nieco z patroly, peracnik, pracovny zosit, spolocenska hra napr Krtkove hry, nieco od Bruder, kolobezku, loptu, sadu retro blbosti (gulocky, cecka, ...),
Moj dostane nejake dalsie detske naradie, kedze by stale nieco vrtal a opravoval 😁 a este labkovu patrolu 🙂
U nas je tutovka vsetko,na com je tlapkova patrola.Ale kupila som 3 a pol rocnemu detske vysielacky.Myslim ze budu mat uspech.
My kupujeme hot wheels mega garáž + nové obliečky paw patrol 😊
Magneticka stavebnica, srobovacie auto s autoumyvarkou, parkovací dom ak nemá...
nas na 3.tie narodeniny dostal kuchynku (spou s dcerou), hokejove branky, spolocensku hru Lov na cerviky a Ferrari auto 1:24
U mojho maju vzdy uspech tricka vyrobene specialne prenho. V decembri ma aj narodky, tam dostane jedno, kde som dala natlacit svoju kresbu, a na Vianoce zase bude mat s fotkou svojej oblubenej veci. Okrem toho dostane vselijake specialne suciastky k Legu - motor, svetielka, ozubene kolieska...take technicke funkcne suciastky, to je jeho.
Muž ešte v septembri kúpil veľký parkovací dom (bol v akcii). K tomu knižku a vlakové depo s otočnou plošinou k vlakovej dráhe, ktorú dostal minulý rok (drevené v Lidla). A na druhý deň 25.12. má synček narodeniny (3r) takže ešte dostane malé autíčko, ktoré môže rozložiť so šrobovákom (z Pepca).