Ahojte maminky. Potrebujem poradiť. S priateľom máme našu prvú malú slečnu. Keďže sa blížia Vianoce hľadáme pre ňu vhodný darček. Maličká bude mať v Decembri už 4 mesiace čiže už je taká vnímavejšia čo by sme jej pod stromček mohli kúpiť? Čo už využije a tak? Ja netuším keďže skúsenosti s takým nemám 😔
4 mesačnému keď kúpiš knihu alebo spol hru, tak je mu to suma-fuk. Využije neskôr, ale inak nič. Kúpte hrkalky, hryzadla, slimák na vkladanie tvarov..
Pozri, 4-mesacnemu dietatu su vianoce totalne ukradnute nakolko ani nevie co to je 😁 kupye symbolicky nejaku hrkalku, hrazdicku, podlozku... Fakt len jednu vec pre ten zazitok a ina by som si s tym hlavu nelamala 😉 o rok bude mat z vianoc vacsi zazitok 🙂
Naša mala 2 mesiace na jej prvé vianoce ...a kúpili sme jej penové puzzle ... nic viac jej netrebalo ....
My sme kupili hrazdicku. Ked sme jej to dali tak ledva dotiahla na zavesene hracky. A dnes velka sefka to nosi pred sebou😀
moja mala na Vianoce tiez 4m.. bolo jej to totalne ukradnute 😂 dostala veci, ktore bolo treba.. dake flasky, misky, plienky, oblecenie, podlozku a hryzadlo.. vsetko, co by dostala aj bez toho 😊
Nasho par mesacneho z vianoc najviac fascinoval stromcek s gulami a svetielkami. Maj na stromcek par nerozbitnych ozdob, aby ich mohla mala chnapkat. Bude sa tesit
Z darcekov to, co vam do vybavicky chyba. Ona to este nechape
Jej je to suma fuk, moja mala. 8 mes dostala hračku na vkladanie a najviac ju fascinoval baliaci papier.
nas maly ma skoro styri mesiace aktualne a najviac ho bavi - hrazdicka, na ktoru mu vesiame rozne hracky, hrkalky, zuzlatka na take tie farebne "Cecka", co dostanes kupit v DM (najlepsia vec na svete), sustava knizka z DM a oball, kedze ten sa mu dobre chyta a zacinaju ho zaujimat zvukove hracky - kazdopadne ak by som to mala zhrnut cokolvek co moze cumlat a strkat si do ust 🤷♀️ a na Vianoce sa chystam kupit Ucime sa riekanky a takeho toho hovoriaceho Psika aj to mu daju babky a inak len veci co bude aktualne potrebovat, to bude mat od nas
Keďže je vnímaná a ak nemáte vhodná je podložka s hrazdickou. Hračky na kočík na zavesenie, hrkalky, hryzatka a zvukové hračky.