Aký darček pre 6ročnú neterku? Veci do školy jej budú kupovať rodičia, som bezradná čo jej kúpiť lebo bábik , kočíkov a iných pletiek má veľa....veciam sa zase nepoteší.....čo poradíte? Rozmýšlala som nad vajcom s dinosaurom z Dráčika, len neviem či ju to zaujme, predsa len má už 6rokov a je to dievčatko....čo navrhnete na takýto vek?
Nejakú kreatívnu sadu
Lego, sadu na výrobu mydielok, nejakú albi knizku s perom, korčule, …..
Bitzee 🙂
Kniha je vždy dobrý nápad, 🙂 napríklad
@mogaa knižku?
@amelie2017 toto je také novodobé tamagoči. 🙂
Ďakujem dievčatá🙂 Nakoniec som bola v Dráčiku a kúpila som jej sadu na výrobu mydiel a takého dinosaura čo sa dá vajce do vody a z neho sa vyliahne dinosaurus, ten pomaličky rastie....mám pre ňu aj pracovné zošity pre predškolákov - také má tiež rada....možno jej dokúpim ešte nejaký peračník (musím sa spýtať či už má)a farbičky - to sa jej zíde aj do školy🙂
@amelie2017 ako sa hovori aj vyssie, je to take novodobe tamagoci.. ja mam cez 30 a sama som len zirala, co to dokaze 😀
Tiez to kupujem mojej 6 rocnej neteri 🙂
@lol2219 no tak jej asi to kupim.
@amelie2017 poslete mi.link na tu plavajucu babiku
u prosim?neviem ju nijak dohladat podla nazvu
@saxana000 ja ju mam zo spanielskejo amazonu. Neviem, ci posielaju aj na Sk.
https://www.amazon.es/Nancy-accesorios-acuático...
@amelie2017 preto.mi.ju nenaslo.😆
@maty112
@antonia15
Je to velmi podobne ako niekdajsie tamagoci.. musis sa o to starat - krmit, hrat sa, upratat hovienka a pod. Mozes si tam nazbierat viacero zvieratiek, tusim az do 15.. ak sa on nestaras, moze ti ujst.. v podstate uplne ako tamagoci..
co mna ale zaujalo najviac je to novodobe prevedenie :D Po otvoreni krabicky sa ukaze zvieratko, ktore je 3D, cize vies sa ho dotknut, pohladkat.
Ja to kupujem mojim neterkam - 6 a 9 rocnej 🙂
a co tak detské hodinky alebo budík? My sme kupovali v Trnave v Hodinárstve v Jednote... majú aj web.. www.hodinarstvotrnava.sk mali dobrý výper aj ceny... 🙂