Ahojte, na poslednu chvilu som sa dozvedela, ze neter ma oslavu kde som pozvana. Je medzi nami velky vekovy rozdiel, no proste hladam darcek pre 7 rocne dievca, poradite mi co momentalne fici medzi detmi? Je to uplne iny svet, sestra povedala ze si nemam robit s darcekom strarosti… s orazdnymi rukami urcite nechcem prist, budget idealne tak do 50€, nieco na pletenie naramkov? Littles pet shop este fici? Prosiiim pomoc, som z kosic takze rano v pohode skocim kupit do hrackarstva a zohnat darcek,len neviem co 🙈
Dakujem vam krasne za pomoc 🧡
Littles pet shop je tak pre 4 rocne deti. 7 rocna by sa potesila napr. nemusi byt pletenie ale predavaju aj na vyrobu naramkov, mozno lego Friends- je viac druhov tak pozri nieco, kde su nejake zvieratka (to maju zvacsa radi) , tasku na plece, ktoru si moze sama vymalovat, vonave fixky, ci gelove pera, zapisnicky, vyskrabavaci zosit, predavaju aj nalepkove zosity (top models) o roznych princeznach, vilach, modelkach ....alebo mega velky peracnik 3.poschodovy som videla v draciku a bol rovno plny farbiciek, fixiek alebo karty Spiace kralovne ak este nema (to moze hrat aj s kamaratkami v skole-nema to zlozite pravidla) alebo inu spolocensku hru ako je Obchod, Dixit, Ubongo (ak nemaju) pripadne ak budes brat drobnosti ako tie zosity a farbicky tak daruj k tomu poukazku do knihkupectva a sama si vyberie knizku.