Darček na narodeniny pre 7-ročné dievča

lila246
20. dec 2024

Ahojte, na poslednu chvilu som sa dozvedela, ze neter ma oslavu kde som pozvana. Je medzi nami velky vekovy rozdiel, no proste hladam darcek pre 7 rocne dievca, poradite mi co momentalne fici medzi detmi? Je to uplne iny svet, sestra povedala ze si nemam robit s darcekom strarosti… s orazdnymi rukami urcite nechcem prist, budget idealne tak do 50€, nieco na pletenie naramkov? Littles pet shop este fici? Prosiiim pomoc, som z kosic takze rano v pohode skocim kupit do hrackarstva a zohnat darcek,len neviem co 🙈

zuzikak
20. dec 2024

Littles pet shop je tak pre 4 rocne deti. 7 rocna by sa potesila napr. nemusi byt pletenie ale predavaju aj na vyrobu naramkov, mozno lego Friends- je viac druhov tak pozri nieco, kde su nejake zvieratka (to maju zvacsa radi) , tasku na plece, ktoru si moze sama vymalovat, vonave fixky, ci gelove pera, zapisnicky, vyskrabavaci zosit, predavaju aj nalepkove zosity (top models) o roznych princeznach, vilach, modelkach ....alebo mega velky peracnik 3.poschodovy som videla v draciku a bol rovno plny farbiciek, fixiek alebo karty Spiace kralovne ak este nema (to moze hrat aj s kamaratkami v skole-nema to zlozite pravidla) alebo inu spolocensku hru ako je Obchod, Dixit, Ubongo (ak nemaju) pripadne ak budes brat drobnosti ako tie zosity a farbicky tak daruj k tomu poukazku do knihkupectva a sama si vyberie knizku.

amelie2017
21. dec 2024

Dcera mala 7 rokov pred tyzdnom. Dostala hama beads- su to take koralky, ktore ukladas na podlozku, prezehlis a ono sa to spoji - moze robit privesky, klucenky. Kazdy den nieco tvori. Zatial naj darcek.

lila246
autor
21. dec 2024

Dakujem vam krasne za pomoc 🧡