Darček na krst

anaj44
1. sep 2018

dobrý den poradte mi čo mam kupit na krstiny pre 3mesačneho chlapčeka ideme ako hosť dakujem

beuss
1. sep 2018

@anaj44 za mna urcite peniaze do obalky.. rodic vie najlepsie co dietatu treba.. osobne nemam rada, ked mi sem navstevy tahaju kde jake oblecenie, plysaky a neviem co 😑 aj ked to zle nemyslia. Ja vsetky peniaze co dostanem pre maleho mu odkladam do obalky, ktoru dostane v dospelosti 😊

sasenka522
1. sep 2018

Plienkovu tortu a peniažky do obálky pretože rodič najlepšie vie, čo bábu treba. 🙂

ukulela
1. sep 2018

@beuss ale to, co je dnes 1000€ bude o 20 rokov mozno ako 100 ...
... ja by som od obycajnych hosti vela necakala. peniaze urcite nie. na "vacsi" darcek su krstni/starki. opytaj sa rodicov, co by sa im zislo,

kratulka
1. sep 2018

U nas sa peniaze moc nie..ale plienky nieco praktické drogerka a tak..a ked penize sme tak nie horibilne sumy..
Možno aj oblečenie nieco pekne co sa zíde ked aj neskôr ..

elzena2
1. sep 2018

@anaj44 dm darcekovu kartu. Kupia si za to drogeriu/plienky, ake potrebuju. Plienkova torta je o nicom, bud nesedi velkost alebo znacka a predat sa to neda, lebo su to uz rozbalene plienky. Peniaze bud z dlhodobeho hladiska stratia hodnotu alebo zaniknu medzi tymi vsetkymi obalkami, co dostanu. Pripadne tu kartu daruju, hocijaky typ oslavenca sa potesi. Pripadne ju este nejako napadito zabalit.

beuss
1. sep 2018

@ukulela no ono stale lepsie 100€ ako nic ci?
Je jedno ci sa spyta rodicov co potrebuju alebo im da peniaze a kupia si to co potrebuju.. prašt jak uhoď 😂

bajuska44
3. sep 2018

@anaj44 Ahoj, možno nájdeš inšpiráciu na darček aj tu : https://mamapark.sk/ako-vybrat-darcek-pre-novor... 😉

zuzka70
23. okt 2018

Ahoj @anaj44, nejaké pekné oblečenie vždy poteší rodičov. Skús si pozrieť na webstránke shopinguj. Majú naozaj široký výber oblečenia pre deti, a hlavne kvalitné veci za výhodné ceny.

inspio
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mladenca
2. apr 2019

@inspio podla mna je najlepsie sa dohodnut s rodicmi, co by bolo vhodne. Co by potesilo. Peniaze su tiez riesenim, ale myslim, ze je to take celkom neoriginalne :/

inspio
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kondaska1
17. sep 2021

Dievcata, ja sa obraciam na Vas o radu, byvala kolegyna ma pozvala na krst jej syna, nie som krstna, sme byvale kolegyne a iba tak nenutene mi napisala, ze keby sa mi chcelo aby som sa zastavila. Samozrejme je to zajtra, zo dna na den, co doniest pre chlapca? Mna napadlo ze donesiem iba kvet ale neviem ci je to vhodne...

tajy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzgro
21. jún 2022

Ahojte, tiež som sa touto témou zaoberala pred pár mesiacmi. Bola som zúfalá až som natrafila na personalizované čiapočky značky pasadena. Vyzdobia čiapočku buď menom alebo prezývkou bábätka a k tomu Vám to príde krásne zabalené. Teda už nič viac riešiť nemusíte. Tak som si povedala, že možno to niekomu pri lustrovaní diskusií pomôže 🙂