Ahojte dajte typa na dobre darceky pre jednorocne dievcatko 🥰
@alex5896 odrážadlo je vzdy super... Alebo kociarik s babikou... Maly Stolík so stolickou.. Kuchynka... Pieskovisko +šmýkalka ak mate dvor
Ano pieskovisko je tiez super,nasa bude mat 3 roky a stale by sa v nom hrabala😀
Ja by som si priala odrazadlo alebo piklerovej triangel, popripade dalsie doplnky k nemu, samozrejme zalezi aj od cenovej relacie.
Aj my ideme kupit to auticko. Ale aj s vodiacou tycou na zaciatok. Dcera mala trojkolku, ale moc sme ju nevyuzili. Toto ma vyhodu, ze ked dorastie, das tyc prec a odraza sa. Dcera sa vzdy na tych autickach rada vozila u kamaratiek. Aj 2 rocna, aj teraz 4 rocna.
Dobry darcek je aj hojdaci konik, dostala ho na 1. narodeninu, hojda sa aj ako 4 a pol rocna.
@amelie2017 ja krsniatku davala peniaze tortu a klasicke hracky kedze rocne dieta sa nevie s nicim ani poseidne zahrat
@diaszoky co su to klasicke hracky? Tak nasa sa v roku zahrala najlepsie s plastovou flasou, ale v roku aj 4 mesiacoch ju uz bavili drevene vkladacky, ako som pisala, konik frcal/frci kazdy den. A syn ma teraz 11 mesiacov, este len lozi, ale boli sme na navsteve a nonstop sedel na auticku.
@diaszoky záleží ale dieťaťa ... Kupovali a dostali sme na 1.rok vsetko co som pisala... V kuchynke sa vyhraju - neustále napadobnuju maminku ak tam ma aj riad (chlapci aj dievcata)... Pieskovisko je na nezaplatenie... A samozrejme odrazadlo je top vzdy, myslim ze vsetky deti ich miluju... To ze ma 1.narodeniny neznanema ze to ma byt darcek "nepouzitelny" je to darcek do ktoreho "dorastie" staci 3-6mesiacov a to dieta je zas uplne niekde inde... Mame napr.aj hojdajuceho konika ale to je zábava na 2min.nezaujal ich 🤷♀️... Kuchynku mame aj na dvore pri pieskovisku v domceku a je to na nezaplatenie "piesok sa vari kazdy den" 😉
Kuchynka, kocik s bábikou, detské ihrisko na dvor (smykacka, pieskovisko, hojdačka), plastový domček, ak je dvor záhrada, odrážadlo, hojdacie koník
Záleží aj na tom, do koľko "euricok" chces ísť, alebo ci sa trebárs skladate.
@svetlana16 my sme kuchynku davali k trom rokom
@amelie2017 babika velka latkova lopta atd
A to pieskovisko nie je este moc skoro ??? Dakujem za rady ☺️
U nas zo vsetkych darcekov k.1. Narodkam najvacsi uspecb malo taketo auto/odrazadlo so zvukmi