Ahojte mamičky. Potrebovala by som poradiť. Synovec bude mať každú chvíľu narodeniny. Premýšľam čo za darček mu kúpiť. Napadol ma tento suchý bazénik s guličkami..len neviem či už neni na to veľký 🤷. Do akého veku to vaše detičky využili? Neni to hlúposť?
Poprípade budem vďačná za nejaké nápady čo kúpiť. Ďakujem.
Ahoj, naša Emka ho dostala na prvé narodeniny a je v ňom doteraz každý deň 😀 pozera si v ňom aj knizky 🙂 za mna super vec 🙂
Teraz bude mat dva roky 🙂
My ho nemame, ale urcitw bude super. Pre nasho dvojrocneho teraz planujeme magneticku stavebnicu, nove odrazadlo a albi carovne citanie.
nas ma 2 roky a bazen absolutny nezaujem (mali sme pozicany u svokry), kym to nie je obrovsky bazen s loptickami, do ktoreho moze skakat, ignoruje 🙂 takze zalezi od dietata
u nas aktualne su favoriti len auta - konkretne bagre, domiesavace a smetiari, mame ich asi "100", tak by som sa spytala pripadne rodicov, nas dostal na narodeniny velky bager, domiesavac, Lego duplo so stavebnymi strojmi, vlakove stavenisko z Lidla
a teda este obcas Albi pero a knizky, kyneticky piesok (ten je ale vsade lebo ho bagruje) a kuchynka
ja osobne by som sa hlavne poradila s rodicmi, lebo my taky bazen ani nemame kam dat (ale to ty mozno vies, ze maju priestor)
Môjho skoro dvojročného by to zabavilo možno na 2 minúty. No pravdupovediac, možno aj na polhodinu, ak by sa tam mohol hrať s autami.
Ale nebola by som šťastná, ak by mi to niekto doniesol domov napriek tomu, že priestoru máme dosť.
Inšpiruj sa tým, čo písala
@petamich ... možno nejaké autá, stroje, knihy, kolobežku, rukávniky, kurz plávania, voskovky, nálepky, plastelinu,... rodičia ťa usmernia. My sa chystáme kúpiť elektrické auto (také, kde dieťa sedí), ale niektoré deti by to nemuselo baviť...
podla mna pre dvojrocneho to uz nie je velmi zaujimave, moj ma dva roky a uz ma ine zaujmy , uz skuma a skusa svoje schopnosti na ihrisku, rozne preliezky, vo vnutri ho zaujimaju hracky ako traktory, bagre, velke auta. no a upratovat gulicky by sa mi nechcelo.
Ja ako matka by som to nechcela. V celom dome zvierat gulicky. Deti sa s tym vyhraju v herni a tie gulicky su fakt vsade a ako poznam svoju najmladsiu (skoro 2roky), tak by boli naozaj viac vonku ako v bazene
Môj to mal rád, keď bol mladší, ako 2 ročný už tam veľmi nešiel, nebavilo ho to. Dceru to ani nebavilo dotetaz vôbec, je už odložený v garáži.
No a na 2 narodeniny syn dostal detskú stvorkolku, albi pero,veľkeho pohybliveho dinosaura a konštrukciu s hojdačkami, ale tak my máme dom a dvor, do bytu asi to nebude vhodné 🙂
Možno sa skus spýtať rodičov, nás presne tak sa jeho krstni pýtali, že nechcú kupovať dáke blbosti a od nich dostal tu konštrukciu, kúpili ju spoločne.
@cimage áno, to je pravda. Podľa mňa tiež by boli viacej vonku ako v bazéne. To asi nebude teda dobrý nápad kupovať.
Ja sa vždy pýtam rodičov, čo by dieťa potešilo. Prípadne keď mám nápad, tak napíšem či to už náhodou nemá, či to bude fajn... Sama nemám rada keď nám rodina kupuje kopec hračiek. Aj na dcérke vidím, že ju to koľkokrát ani nezaujíma.
Najlepsie v tomto veku su rozne stavebnice alebo sa rodicov opytaj,co ho bavi. Tieto bazeniky bavia len deti,ktore nie su velmi temperamentne. Co by tam 2 rocny robil. Nuda vyhadzovat von lopticky
Lego Duplo vláčik určite poteší..
Co tak elektrické autíčko na diaľkové ovládanie a keď bude väčší môže si ho ovládať sam, teraz kým je malý bude ovládať maminka alebo tatinko dá sa kúpiť už okolo 150e
Detske rozkladacie kresielko..my sme museli kupit druhe mladsej lebo starsia 6r ma svoje..
spýtaj sa jeho rodičov čo mu kúpiť 🙂
@elviku11 veď to že oni už tiež veľmi nevedia 😏.
@kamagma aj nad tým som veru rozmýšľala že či by to nebolo dobre.
Všetkým vám veľmi pekne ďakujem za super nápady.