Zienky,co ste vy kupili svojim dceram k 1.narodeninkam?Mala bude mat coskoro rok a premyslam nad trojkolkou,ktora ma tu tyc.
Ale citala som,ze niektore deti to dako nezaujima a niektore mamky by to najradsej hodili so kosa.
Poradte mi prosim.
Pozri odrážadlo pukylino
Nepamatam. Nic? Ma 1. narodeniny ozaj len torta..
Balony, vela balonov 🙈😃 kocky, knihy, hudobne knihy, hudobne nastroje, pastelky, kacicku na tahanie, prve drevené vkladacky
Ahoj, moja bola knizkarka, tak to bolo jednoduche.. syn zase dostal ten zvykovy traktor s farmarom a s vleckou a zvieratkami, co maju v kazdom hrackarstve. Top hracka, vyhrali sa s nou obe deti a vzdy vsetky navstevy.
@zankalh dcerka mala nedavno 1.narodeniny,dostala zvukove knizky (zvieratka,les,auta),rada cita,napodobnuje zvuky.potom take vkladacky drevenne,kocky mega blocks.s tymto sa velmi vyhra,a rada sa k nej prida aj starsia.
Prva dcera dostala k 1.narodeninam trojkolku a viezla sa v nej presne 3x 😃 tak ako neznasala kocik,tak aj tuto trojkolku.tak sme to vymenili za 4 kolesove odrazadlo Zopa a to bola pecka,v 14m na tom lietala ako sarkan.
Ja som “jej” kupila novy, vacsi nosic, po ktorom som poskulovala velmi dlho. Takto mi to muz nemohol ofrflat, ked to bolo k narodeninam 😆. Ale my sa inak nehrame na narodeniny, sviatky, kupime ked nieco deti potrebuju, aj ked to je mimo toho datumu. Narodeniny su pre ne torta a oslava, nie darceky.
Zaspievali sme a urobili fotku 😀 nic.
Autosedačku
@zankalh za nas trojkolka (taka so strieskou a tou tyckou na tlacenie, ja to volam kocikova trojkolka) je uzasna vec. Nedam na nu dopustit - mala mi nechcela byt v kociku a trojkolka nas zachranila. Navyse ju vie vyuzivat dlho - najprv pasivne a potom si vie aj sama pedalovat
activity board, zvukove knizky, uciaca veza a pikl.triangel-mozno vyuzije o nieco neskor.. autosedacka kvalitna je fajn napad. Alebo nejaky kruzok kurz baby plavania, alebo aj ine zvyknu byt. Moznosti je neurekom
@zankalh to vyuzijes realne az v jari/lete a to ti uz dieta bude chodit a nebude ho zaujimat nejaka trojkolka ani kociar a prechadzky budu vyzerat tak ze tou tycou si budes tahat trojkolku a dieta ti bude poskakovat vedla teba
Napr u nas nieco co vyuzije dlhsie- nova autosedacka, sanky, puzzle a rozne vkladacky, babiku, prvy batoztek