Darček k 1. narodeninám

zankalh
21. okt 2023

Zienky,co ste vy kupili svojim dceram k 1.narodeninkam?Mala bude mat coskoro rok a premyslam nad trojkolkou,ktora ma tu tyc.
Ale citala som,ze niektore deti to dako nezaujima a niektore mamky by to najradsej hodili so kosa.
Poradte mi prosim.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinah
21. okt 2023

Pozri odrážadlo pukylino

andy57
21. okt 2023

@zankalh ja budem kupovať trojkolku tlaciacu, akú spomínaš , lebo moja zas neposedi v kočíku. Aj staršia bola taká istá, skôr obsedela v trojkolke. No asi kúpim len z druhej ruky, lebo teda ktovie, či fakt obsedi, a chcem ju používať až na jar.

zankalh
autor
21. okt 2023

@nikaa951 to je pravda.Ma vsetko,co potrebuje.Ale predsa je to 1.rok/narodeniny.Clovek ma potrebu mieco kupit.A o mesiac na ro vianoce…

zankalh
autor
21. okt 2023

@janinah odrazadlo uz ma kupene

zankalh
autor
21. okt 2023

@andy57 ved prave.Sa
Ro bojim kupit,lebo neviem,ci v tom bude chciet byt

ivangeline
21. okt 2023

Nepamatam. Nic? Ma 1. narodeniny ozaj len torta..

andy57
21. okt 2023

@zankalh no a odrážadlo mám už kúpené ale to až neskor, lebo veď ešte ani nechodí , a kým sa poriadne rozchodi,.bude mať nadarmo aj 1.5roka 😆 takže dostane možno nejakú hracku a plienky.

enoula
21. okt 2023

Balony, vela balonov 🙈😃 kocky, knihy, hudobne knihy, hudobne nastroje, pastelky, kacicku na tahanie, prve drevené vkladacky

tanuuulka
21. okt 2023

Ahoj, moja bola knizkarka, tak to bolo jednoduche.. syn zase dostal ten zvykovy traktor s farmarom a s vleckou a zvieratkami, co maju v kazdom hrackarstve. Top hracka, vyhrali sa s nou obe deti a vzdy vsetky navstevy.

zankalh
autor
21. okt 2023

@enoula premyslam nad tymi hud.knihami 😀

simona92101
21. okt 2023

@zankalh dcerka mala nedavno 1.narodeniny,dostala zvukove knizky (zvieratka,les,auta),rada cita,napodobnuje zvuky.potom take vkladacky drevenne,kocky mega blocks.s tymto sa velmi vyhra,a rada sa k nej prida aj starsia.
Prva dcera dostala k 1.narodeninam trojkolku a viezla sa v nej presne 3x 😃 tak ako neznasala kocik,tak aj tuto trojkolku.tak sme to vymenili za 4 kolesove odrazadlo Zopa a to bola pecka,v 14m na tom lietala ako sarkan.

cimage
21. okt 2023

Ja som “jej” kupila novy, vacsi nosic, po ktorom som poskulovala velmi dlho. Takto mi to muz nemohol ofrflat, ked to bolo k narodeninam 😆. Ale my sa inak nehrame na narodeniny, sviatky, kupime ked nieco deti potrebuju, aj ked to je mimo toho datumu. Narodeniny su pre ne torta a oslava, nie darceky.

rebrambora
21. okt 2023

Zaspievali sme a urobili fotku 😀 nic.

mamamasama
21. okt 2023

Autosedačku

janababana
21. okt 2023

@zankalh za nas trojkolka (taka so strieskou a tou tyckou na tlacenie, ja to volam kocikova trojkolka) je uzasna vec. Nedam na nu dopustit - mala mi nechcela byt v kociku a trojkolka nas zachranila. Navyse ju vie vyuzivat dlho - najprv pasivne a potom si vie aj sama pedalovat

tatehotna
21. okt 2023

activity board, zvukove knizky, uciaca veza a pikl.triangel-mozno vyuzije o nieco neskor.. autosedacka kvalitna je fajn napad. Alebo nejaky kruzok kurz baby plavania, alebo aj ine zvyknu byt. Moznosti je neurekom

vlucifuk
21. okt 2023

@zankalh Knižku a lego duplo.

taktotedanie
23. okt 2023

@zankalh to vyuzijes realne az v jari/lete a to ti uz dieta bude chodit a nebude ho zaujimat nejaka trojkolka ani kociar a prechadzky budu vyzerat tak ze tou tycou si budes tahat trojkolku a dieta ti bude poskakovat vedla teba
Napr u nas nieco co vyuzije dlhsie- nova autosedacka, sanky, puzzle a rozne vkladacky, babiku, prvy batoztek

joybex
Odpoveď bola odstránená
Zobraz