Ahojte, ja len pre zaujímavosť, čo ste spravili pokupili detičkam na ich prvé narodeniny?
Lebo nám sa to blíži a vôbec nemám ani šajnu že čo by som mala kúpiť (rozmyslali sme o konikovi/hopsadle, novú normálnu postielku, tlaciacie choditko, plus balóny torta- prípadne nejaké nápady na tortu a hlavne na chuť pre také malé dieťa)
odrážadlo
Nic.
Dostalo tortu.
Ma vsetko co potrebuje.
@nikk3y lego duplo domcek
My nič, vkuse niečo dostával tak sme nekupovali blbosti len preto že mal narodeniny
novu sedacku do auta, cyklosedacku, tatrovku, knizku a nejake detske hudobne nastroje - a to uz je vlastne od celej rodiny, kedze prispeli na sedacku a tak 🙂 a kedze nerobime oslavu, tak som mu upiekla klasicky cheesecake (ten jediny manzel lubu), maly si da symbolicky
tatrovku.... deti sa určite potešia novej posteli alebo autosedačke 😉 😂
@angel993 fotenie som chcela aj ja keďže ako rodina nemame ziadne taketo fotky ale uvidime lebo momentalne sa nam zacina prerezavat konečne zubok nás prvý a cela je nesvoja, agresivna, ukludnuje ju hryzatko na chvíľku a občas rozpravky, a pri spani bojujeme aj hodinu kým zaspí. čiže si neviem predstaviť ako by sme sa mali pofotit čo som pozerala trvá také fotenie 30-45min. asi by sme sa tam všetci zblaznili keby začne plakať a kričať (ma riadne oktavy) 🙈❤🤔🤯
@zuzanka.zuzu a skade ste kupovali tu tatrovku baby ? keďže každá ste skoro napísala že tatrovku 🙈
@kris_tin257 aj tak sa teda dá 😊
@nikk3y Dali sme jej ochutnať samozrejme, ale nenajedla sa z nej. Mala som pre ňu normálne jedlo nachystané. A ona teda nemá problémy s bruškom z ničoho. Zje od banánu, až po kamene všetko a nikdy jej nič nie je takže ťažko radiť. Keby niekto dal spraviť inú tortu, dám jej ochutnať aj z tej. Nič sa nestane pokiaľ nie je alergik, neboj. Z jedného kúsku nepokazíš stravovacie návyky. 😊
@nikk3y tak ja neviem, ale tak malým deťom sa nekupuje niečo len preto, že majú narodeniny. To dieťa nevie, že má narodeniny a neočakáva darčeky.Myslím tým od rodičov. Veď dostane plno darčekov od rodiny, treba naškrtnúť čo by sa hodilo, možno sa aj spýtajú. Keď boli moje deti také malé, nekupovala som niečo len preto, že majú narodeniny. To isté torta, je hlavne pre pozvaných, nejak by som sa netrápila s chuťou pre dieťa, veď zje 1- 2 lyžičky.
@janka1011 Ja som kúpila jedno odrazadlo. Od nikoho nič dcéra nedostala, tak mi aj bolo blbe úplne to odignorovať aj keď sama nevie o čo ide ale urobila som to kvôli sebe. Ak by som ho nekúpila na narodeniny, tak či tak by ho dostala neskôr 🙂
@misinka0611 v takom prípade súhlasím ☺
@nikk3y ahoj ja som s manželom kúpila aj zo starými rodičmi activity board od romi a je to fantastická vec 👌 mala sa s tým zahrá ešte aj teraz keď ma rok a pol . Torta bola takáto čokoládová a dole ovocná