Ahojte, mužová sesternica robí veľkú oslavu na rok jej syna...pozvala celú rodinu okolo 50 ľudí, keď sme sa pýtali na darček tak nič nechce len aby všetci prišli, no to sú z ich strany len reči. Svokra dáva 100€ lebo ona je jej krstná dcéra, švagriná dáva tiež 100€ lebo oslávenec je jej krstný syn, zvyšok rodiny dáva buď po 50€ alebo má už kúpenú nejakú hračku alebo body. Nechceme dávať peniaze, nemáme nejaké super vzťahy skôr sa stretávame len na na takýchto oslavách a rodinných stretnutiach, zas ani nechcem kupovať nejakú blbosť čo len bude zaberať miesto. Poradíte prosím niečo malé pekné čo by také dieťa využilo? Ďakujem pekne, nemám v okolí žiadne deti tak ani neviem čo teraz ide
nas maly a deti v jeho okoli na 1. rok dostali napr. Tatrovku a dost sa s tym hra alebo knizky o zvieratkach od Svojtky ale teda vo vseobecnosti ma teraz dost autickove obdobie
Fiha ja budem mat tolko ludi buduci rok na svadbe🤪 k teme - ja som krstniatku kupovala na prve narodeniny detske naradie, mal vtedy "kutilske" obdobie
Tu majú krásne vecičky: https://www.minihu.sk/obchod/ strašne sa mi to páči. Akurát zvažujem susede kúpiť niečo. Za dva týždne rodí. Urob nejaký darčekový kôš a je to.
Ja by som asi dala peniaze. Akoze tiez to nemam rada, ale aby sa nestalo, ze niekto z tych 50 ludi kupi presne to co vy. Ked ma vsetko, bude tazke najst nieco originalne a mozno vam dvom trom napadne to iste.
Alebo potom nieco co sa da spotrebovat. Balicek s nejakym jedlom, plienky a tak. Alebo darceky, co vyuzije ked bude starsi. Moja podostavala na prve narodeniny aj vacsie oblecenie, aj hracky pre trochu starsie deti, co som bola rada, lebo vlastne na ten vek oblecenie aj hracky mala, zbytocne by bolo viac. Dorastla do toho.
Ahoj. Skus pozriet leporela Minirozpravky alebo Prve slova od Svojtka&co. Odporucam stranky megaknihy.sk alebo preskoly.sk
no ja neviem, naco to niektori tak prezivaju :D malym detom sa najlepsie kupuje, horsie to je, ked su starsie, maju vacsie naroky, celkom ine potreby, takze toto je este ok. mozno nejake choditko, odrazadlo, ked tak knizku, nieco z Albi by som vybrala, tam maju super edukativne vecicky.
kupila by som lego duplo, take pre najmensich, to aj ked ma, nevadi a nejaku knizku a hotovo
Lístky do zoo alebo niekam kam môžu ísť na výlet.
my máme v rodine dvoch malých chlapcov, ktorí o pár mesiacov budú oslavovať rok.. ak by mali podobne veľkú oslavu, kúpila by som im nejakú hračku + knižku.. prípadne hračku + športovú súpravu.. inak čo je super, že teraz sa dajú kúpiť "rastúce" veci - pyžamá, overaly, bodyčka, tepláky.. teda veci, ktoré deti môžu mať aj dva roky, lebo sa dajú veľkostne prispôsobovať.. možno by som hľadala niečo také
prípadne veľmi fajn je obchod Vnímavé hračky.. kamoška tam brigádovala a vždy dávala tipy na užitočné hračky
@pribinak uplne presne to oste som chcela napisat - lego duplo pre malinke deti a knozky, Svojtka ma pekne, naucne. Prip. este, ale nase deti to nemali, no mnohi si pochvaluju malovanie vodou. Ak sa ti bude zdat mala penazna hodnota, prihod nejake bodycko, prip. pyzamkocy overalik, ponozticky alebo nejaku ciapku...
Poukaz do DM drogerie. Nech nakúpi podla seba čo im treba
Ja jednoznačne odporúčam tento eshop https://www.kidmania.sk/ . Objednávala som už odtiaľ párkrát a naozaj som bola zatiaľ veľmi spokojná🙂 Majú super výber pre deti v rôznych vekoch
To je teda iný cirkus, však to je ľudí ako na svadbu
Kúpila by som lego a knižky