Čo kúpiť bábätku?

17. okt 2024

Ahojte, čo by ste kúpili niekomu, čo čaká bábätko z Temu? Prosím inšpirujte ma... mám na zozname zatiaľ látku-deku, kde sa posúva koľko má dieťatko mesiacov, týždňov tuším a ešte ma napadla taká tabuľka do pôrodnice kde si potom napíše meno, váhu, dĺžku a čas narodenia.... Prípadne nejaké zvieratko oblečenie na fotenie domáce?
A ešte tehuľky, čo ste si kúpili vy? Vďaka

nyusika
17. okt 2024

z Temu by som nekupila ani sebe nic, co sa oblieka
babatku stopercentne ne

really8
17. okt 2024

Niekto ma babatko z temu? Kolko trva dodanie?😀

Z temu nic. Nechcela by som aby to kricalo smejdom. Mna potesila klasika. Plienky, sudocream, nejaka hrkalka do ruky. Mozno kniha si prikrmami.

autor
17. okt 2024

@really8 nie, bábätko je v brušku.😁 No čo by ste mu kúpili z Temu.😁
@nyusika ako viem, preto som nepísala vyslovene oblečenie, hryzatka, cumle atď... Kostým preto, lebo ak dáš novorodenecké kostými hneď mi vyhodí ak stránku a sú to tie isté čo zo spomínanej stránky ..čiže ani tam nemáš istotu, odkiaľ ich majú a cena krát 5🤦

milanemila
17. okt 2024

Tuto otazku beriem ako zly vtip. Z temu a podobnych stranok by som nekupila babatku/dietatku a ani sebe nic, co budem mat na kozi alebo co dieta vklada do ust. Asi bolo este malo clankov o tom, ze ten tovar nepodlieha kontrolam EU a o tom ako sa v obleceni nasli tazke kovy, skodlive farby, nebezpecne materialy, chemikalie atd.

slavka1988
17. okt 2024

Radšej jednu dve veci ale kúpiť v kamennej predajni 100% bavlnu a nie z temu🙈

adeladulova
17. okt 2024

Ja som kúpila známym a rodine co čakali bábätko Avent príkrmove tégliky, sú skvelé, skus aj príkrmove riady, podbradníky, atd... investuj do kvality, vydrží to dlhšie

autor
17. okt 2024

@nyusika vyhodí slovenskú stránku...

really8
17. okt 2024

Ved som ti odpovedala. Z temu nic. Ani zo shein. Normalne v obchode, latkove plienky, klasicke biele bodycko, prebalivacie podlozky a podobne. Ziadne trapnoty ako pokus o originalitu

nyusika
17. okt 2024

mam istotu, kied nenakupujem z podobnych stranok. viem rozlisit,l co je cinsky sunt a co kvalitne

januska12323
17. okt 2024

Z temu nič. Zobrala by som mamičku do kamenného obchodu u nás a povedala jej nech si vyberie čo sa jej páči.

slavka1988
17. okt 2024

Poukazku do drogerie 🙂 sama si kúpi čo sa jej hodi

zuzlaka
17. okt 2024

Nie, nie, Temu by som zavrhla hned jednoznacne. Ved mas vela peknych stranok, kde sa daju kupit detske vecicky a celkova vybava a nemusi ta to vobec vyjst draho. Treba len poriadne popozerat.

evcagabi
17. okt 2024

Ja mam milnikove karticky tusim z temu /shein. Ale myslim, ze take 🔶️oviny je skoda kupovat, mamicka ak chce, kupi si sama ak nechce a niekto jej to dovlecie aj tak to nepouzije - moj pripad. Tam je to smarene na polici odkedy som to dostala.

mikasa_ackerman
17. okt 2024

Z Temu? Nič, je to napustené hnusmi, nekontrolované, nikdy by som si z tade nič nekúpila ani ja, nie to ešte bábätku, ktoré je 100x citlivejšie na všetko🤦‍♀️

kiki68
17. okt 2024

Z Temu nic, zial nevies aka je to kvalita a kolko to moze mat skodlivin v sebe

monsterablue
17. okt 2024

To musel pisat troll. Neverim, ze niekto pricetny chce nakupovat pre babätko na takychto strankach.

diewcatqoo
17. okt 2024

Radsej daruj poukazku do drogerie

mirkam3
17. okt 2024

Z Temu ani ja nechcem nic. Oblečenie a hračky by som odtiaľ určite malému nekúpila, ak by si niekto dával námahu mi odtiaľ niečo zháňať, to radšej nech mi dá dobrú čokoládu…. A čo sa týka takých tých lacných jednorazových blbosti, to mamickam lepší eshop prihodí k väčšej objednávke často aj zadarmo, takze možno aj zbytočne budeš take objednávať... Ja som tie míľnikové kartičky takto dostala k hracej podlozke. Segra napr samotnú podlozku/deku dostala ako dar k postieľke… ak chceš niečo lacné, kúp trebars textilnú knižočku kľudne aj v DM, alebo kontrastnu knihu z kníhkupectva, to stojí fakt pár eur. Kostým pre novorodenca by som na 99% nevyužila, to mi príde ako gýč (ale každá sme iná), viac by ma potešil slintáčik alebo nejaké milé ponožky, to sa isto využije. Veľa ľudí sj v dnešnej dobe stále dáva darčeky “len aby bolo” - potom stačí pozrieť akýkoľvek bazár a mamičky to tam ešte nové/neotvorene predávajú za pár centov a nie a nie sa toho zbaviť..

skarlet1108
18. okt 2024

Ahoj, ja by som ti odporucila box kde mas oblecenie pre babatko a je kvalitne a urcite nezavadne. skus si pozriet stranku na instagrame alebo na facebooku calamarobaby.sk Maju tam fakt krasne veci a v roznych cenach takze sa da vybrat A este je to aj pekne zabalene ako darcek proste hotovy.