Ahojte, čo by ste kúpili niekomu, čo čaká bábätko z Temu? Prosím inšpirujte ma... mám na zozname zatiaľ látku-deku, kde sa posúva koľko má dieťatko mesiacov, týždňov tuším a ešte ma napadla taká tabuľka do pôrodnice kde si potom napíše meno, váhu, dĺžku a čas narodenia.... Prípadne nejaké zvieratko oblečenie na fotenie domáce?
A ešte tehuľky, čo ste si kúpili vy? Vďaka
Niekto ma babatko z temu? Kolko trva dodanie?😀
Z temu nic. Nechcela by som aby to kricalo smejdom. Mna potesila klasika. Plienky, sudocream, nejaka hrkalka do ruky. Mozno kniha si prikrmami.
@really8 nie, bábätko je v brušku.😁 No čo by ste mu kúpili z Temu.😁
@nyusika ako viem, preto som nepísala vyslovene oblečenie, hryzatka, cumle atď... Kostým preto, lebo ak dáš novorodenecké kostými hneď mi vyhodí ak stránku a sú to tie isté čo zo spomínanej stránky ..čiže ani tam nemáš istotu, odkiaľ ich majú a cena krát 5🤦
Tuto otazku beriem ako zly vtip. Z temu a podobnych stranok by som nekupila babatku/dietatku a ani sebe nic, co budem mat na kozi alebo co dieta vklada do ust. Asi bolo este malo clankov o tom, ze ten tovar nepodlieha kontrolam EU a o tom ako sa v obleceni nasli tazke kovy, skodlive farby, nebezpecne materialy, chemikalie atd.
Radšej jednu dve veci ale kúpiť v kamennej predajni 100% bavlnu a nie z temu🙈
Ja som kúpila známym a rodine co čakali bábätko Avent príkrmove tégliky, sú skvelé, skus aj príkrmove riady, podbradníky, atd... investuj do kvality, vydrží to dlhšie
@nyusika vyhodí slovenskú stránku...
Ved som ti odpovedala. Z temu nic. Ani zo shein. Normalne v obchode, latkove plienky, klasicke biele bodycko, prebalivacie podlozky a podobne. Ziadne trapnoty ako pokus o originalitu
mam istotu, kied nenakupujem z podobnych stranok. viem rozlisit,l co je cinsky sunt a co kvalitne
Z temu nič. Zobrala by som mamičku do kamenného obchodu u nás a povedala jej nech si vyberie čo sa jej páči.
Poukazku do drogerie 🙂 sama si kúpi čo sa jej hodi
Nie, nie, Temu by som zavrhla hned jednoznacne. Ved mas vela peknych stranok, kde sa daju kupit detske vecicky a celkova vybava a nemusi ta to vobec vyjst draho. Treba len poriadne popozerat.
Ja mam milnikove karticky tusim z temu /shein. Ale myslim, ze take 🔶️oviny je skoda kupovat, mamicka ak chce, kupi si sama ak nechce a niekto jej to dovlecie aj tak to nepouzije - moj pripad. Tam je to smarene na polici odkedy som to dostala.
Z Temu? Nič, je to napustené hnusmi, nekontrolované, nikdy by som si z tade nič nekúpila ani ja, nie to ešte bábätku, ktoré je 100x citlivejšie na všetko🤦♀️
Z Temu nic, zial nevies aka je to kvalita a kolko to moze mat skodlivin v sebe
To musel pisat troll. Neverim, ze niekto pricetny chce nakupovat pre babätko na takychto strankach.
Radsej daruj poukazku do drogerie
Z Temu ani ja nechcem nic. Oblečenie a hračky by som odtiaľ určite malému nekúpila, ak by si niekto dával námahu mi odtiaľ niečo zháňať, to radšej nech mi dá dobrú čokoládu…. A čo sa týka takých tých lacných jednorazových blbosti, to mamickam lepší eshop prihodí k väčšej objednávke často aj zadarmo, takze možno aj zbytočne budeš take objednávať... Ja som tie míľnikové kartičky takto dostala k hracej podlozke. Segra napr samotnú podlozku/deku dostala ako dar k postieľke… ak chceš niečo lacné, kúp trebars textilnú knižočku kľudne aj v DM, alebo kontrastnu knihu z kníhkupectva, to stojí fakt pár eur. Kostým pre novorodenca by som na 99% nevyužila, to mi príde ako gýč (ale každá sme iná), viac by ma potešil slintáčik alebo nejaké milé ponožky, to sa isto využije. Veľa ľudí sj v dnešnej dobe stále dáva darčeky “len aby bolo” - potom stačí pozrieť akýkoľvek bazár a mamičky to tam ešte nové/neotvorene predávajú za pár centov a nie a nie sa toho zbaviť..
z Temu by som nekupila ani sebe nic, co sa oblieka
babatku stopercentne ne