Čo kúpiť ako darček 0+ mesiacov?

29. sep 2024

Čo dieťa skôr využije, mám 2 darčeky vyhliadnuté.

1.je drevená hrazdička s rôznymi zavesenými hračkami podľa montessori

2.je mix kontrastných hračiek od 0 do 6m (knihy, kartičky, závesné hračky, hrkálky, mäkké zvieratká) + drevené kartičky na miľníkové foto.

simona20201309
29. sep 2024

2. Za mňa určite kontrastné knihy a hračky

anjelicek26
29. sep 2024

My sme vyuzili aktivne oboje... maly ma teraz pol roka... prestava vyuzivat hrazdicku (zacina sa plazit uz)

barbie00
29. sep 2024

Z tohto skôr tie kontrastné hračky. Existujú aj také mäkké, ktoré sa dajú uviazať na postieľku

svetlonos
29. sep 2024

Hocičo z dvojky! Ta hrazda je super - na pozadie na vycancanych fotkách. Rovnako poslúži aj podobná capina z látky za pár eur a úplne kludne z druhej ruky. Babo to využije chvilku a akonáhle sa otočí, zvali to, o drevo orieška hlavicku.
Z č. 2 dieta využije všetko viac stránke a dlhodobo. Co konkrétne kúpiť sa bud priamo porad s matkou alebo výber 2-3 darčeky rôzne 🙂.

lucia13022023
29. sep 2024

Druhá možnosť

vierkainka
29. sep 2024

Určite c 2🙂🙂🙂👍❤️

kiki68
30. sep 2024

Druha moznost. Hoci tu hrazdicku mal nas tiez velmi rad.

pralinka86
30. sep 2024

Dvojka. Hrazda je moc velka a ja som nemala velmi rada ked sme dostavali taketo vacsie veci... A je aj na kratsie obdobie
Veci z dvojky budu babo zabavat dlhsie, plus je ich tolko krásnych na vyber .

skarlet1108
18. okt 2024

Ahoj, ja som minule videla na fb alebo na ig teraz neviem, stranku calamarobaby.sk A su tam darcekove boxy pre novorodeniatka aj ze oblecenie a milniky dokopy v roznych cenach a vyzeraju velmi pekne, kvalitne. Skus kuknut.