Ahojte, co by som jej mohla kupit na narodky? Knizku a plysakov nechem. Tak do 30e cca.
tiez som najprv nepochopila :D taku mladu kamaratku si kde splasila? haha. ale ak sa poznate tri roky, co by mi davalo asi viac zmysel :D ci pre kamaratku svojej dcerky myslis? asi by som sa poobzerala po nejakej hre, to deti zakazdym potesi.
“Čo kúpiť 3-ročnej kamarátke?“ je taky nazov ze mne zo 4 epizody “Zakon a poriadok” hlavou prebehli.
Mne pri tejto téme napadol príspevok, kde zena riešila, ze ju jej 4 ročný frajer asi podvádza 🤣🤣🤣 ešte teraz sa na tom rehocem 😁😁😁
🤣🤣🤣🤣 No, vsak kamaratkina dcerka, je aj moja kamaratka, ci nie? 😅
aaa nejaku hracku by som bola kupila. isto ma nieco co sa jej tak najviac paci, nejaku rozpravku, podla ktorej by sa dalo v celku dobre ispirovat. alebo sa jednoducho opytaj kamosky, co by sa jej pre malu hodilo
Co tak opytat sa jej mamy? Ona ti lepsie poradi, co potrebuje mala a zaroven comu sa potesi.
Moja má síce už takmer 5, ale vždy ju potešia nejake baletkove al Elzove saty (Hm), al kostým, pekné gumičky a sponky, play doh sada napríklad zubár je fajn, detský mikrofón, nejaký nalepkovy zošit, veci do kuchynky kávovar a pod, korunka a palicka pre princeznú,
Ja vždy kupujem to,s čím sa dane dieťa hra rado u nás..🤭
Akože sa 3 roky kamarátite alebo kamoška má 3 roky?