Čo kúpiť 3-ročnej kamarátke?

20. jan 2023

Ahojte, co by som jej mohla kupit na narodky? Knizku a plysakov nechem. Tak do 30e cca.

lvulik
20. jan 2023

Akože sa 3 roky kamarátite alebo kamoška má 3 roky?

silvia_pekna
20. jan 2023

tiez som najprv nepochopila :D taku mladu kamaratku si kde splasila? haha. ale ak sa poznate tri roky, co by mi davalo asi viac zmysel :D ci pre kamaratku svojej dcerky myslis? asi by som sa poobzerala po nejakej hre, to deti zakazdym potesi.

gladys_07
20. jan 2023

“Čo kúpiť 3-ročnej kamarátke?“ je taky nazov ze mne zo 4 epizody “Zakon a poriadok” hlavou prebehli.

lvulik
20. jan 2023

Mne pri tejto téme napadol príspevok, kde zena riešila, ze ju jej 4 ročný frajer asi podvádza 🤣🤣🤣 ešte teraz sa na tom rehocem 😁😁😁

autor
20. jan 2023

🤣🤣🤣🤣 No, vsak kamaratkina dcerka, je aj moja kamaratka, ci nie? 😅

zlomika
20. jan 2023

aaa nejaku hracku by som bola kupila. isto ma nieco co sa jej tak najviac paci, nejaku rozpravku, podla ktorej by sa dalo v celku dobre ispirovat. alebo sa jednoducho opytaj kamosky, co by sa jej pre malu hodilo

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
silviaa
20. jan 2023

Co tak opytat sa jej mamy? Ona ti lepsie poradi, co potrebuje mala a zaroven comu sa potesi.

bebina23
20. jan 2023

Moja má síce už takmer 5, ale vždy ju potešia nejake baletkove al Elzove saty (Hm), al kostým, pekné gumičky a sponky, play doh sada napríklad zubár je fajn, detský mikrofón, nejaký nalepkovy zošit, veci do kuchynky kávovar a pod, korunka a palicka pre princeznú,

hela_tn
20. jan 2023

Ja vždy kupujem to,s čím sa dane dieťa hra rado u nás..🤭

joybex
Odpoveď bola odstránená
Zobraz