Baby chcem sa Vás spýtať, čo ste dávali dievčatku na krstiny. Kúpila som náušničky, dám upiecť tortu, len ma zaujíma vás názor či dat aj peniažky, pripadne koľko dostali vaše deti. Dakujem
@kitycat krstná mama
Moja dostala od krstnych na krst sviecku a kosielku. Zlatu retiazku, tortu a peniazky do obalky.
U nas krstna mama by bola kupila nausnice (ja som mala svoje,tak sme ich len dali vycistit a opravit,skor ako pamiatku aom chcela pre malu), potom tortu dala a peniaze (tie skoncili malej na vkladnej knizke).osobne som tolko necakala😀a este detom vytvorila aj sporiace ucty. Chlapcovi dala tiez peniaze a tortu.
na krstiny dievcatka som davala peniaze rodicia nausnice nechceli, ale keby som kupavala nausnice peniaze by som uz nedavala
Zalezi od tradicii vo vasej rodine.. Ak si kupila nausnicky a tortu, mohlo by to stacit. U nas to je presne takto + kosielku a sviecku na krst.
Zalezi aj od toho, ci si z rodiny, ci mas prijem atd.
U nas davala krstna mama nausnice a kosielku a jej rodicia davali tortu a darcekovy kos s plienkami a par vecickami (preto tak spolu, lebo je to svagrina).
Krstny otec daval sviecku, krizik a rodicia tiez tortu a kos (nemal prijem este bol student).
Ak som vsak isla za krstnu ja sesternicinej malej, davala som kosielku, nausnice, tortu, plnu tasku detskych veci a plienkovu tortu, co uz bolo dost si myslim.
Moja dostala od krstnych retiazku s príveskom z bieleho zlata, (keďže sme jej nausnicky kupili my), tortu, plienkovu tortu a kosielku + sviečku.
Mam v pláne kúpiť zlatý šperk a sviečku..Moj maly dostal od krstného tiež tak isto a príde mi to akurát..Taký zlatý šperk tiež nie je malo peňazí a osobne si myslím, že krstný rodič nerovná sa sponzor..Apson my to tak mame v rodine nastavené a nebudem to určite meniť..
Moja dostala náušničky a plienkou tortu. Peniaze nie, lebo aj tak to bola dosť palma. Zlato je drahe, plienky niečo stoja a tiež aj veci do plienkovej torty..... Klasickú tortu sme nechceli, piekla som si sama akú máme radi.
Oblečenie do krstu perinku kosielku, tortu darčekový kos plienky oblečenie... To dostala moja mala
Baby ďakujem, ja som kúpila tie náušničky, dám urobiť tortu, sviečku, kosielku, kúpim ešte plienky a možno nejakú supravicku.
Sviečku nedáva krstny otec? Aspoň u nás to tak bolo
Ked ti mam poradit namiesto supravicky alebo plienok, ak je to ich prve, my sme dostali od druhej svagrinej rozkladaciu detsku podlozku a som za to nesmierne rada, stoji okolo 20-30€, taka penova (myslim ze aj termo) vcelku
@nika3136 Super nápad, také niečo ine. Idem popozerať nejakú 🙂.
My sme dostali presne tu farebnu a je skvela, aj v lete sme ju davali na dvor, ked sme sa kupali... ale su uz aj rozne neutralne napriklad. Bol to asi najlepsi dar, ktory vyuzivame uz 2r...este stale je na zemi, ked sa hraje. Mali sme aj puzzle, tie sa nam neosvedcili, lebo sa to rychlo spini a rozpaja. Puzzle su vyhodne, ked je malo priestoru alebo ich treba vyskladat nejako specialne kvoli nabytku, ved ty uz asi vies, ake maju priestory doma
My sme kupovali naúšničky a takú trojkolku, také vozítko 🙂 Takého káčera, všetko je aj o veku dieťatka, ale tiež to netreba preháňať 🙂
Košík s oblečením a doplnkami pre bábätko , náušnice , peniaze , fľašu alkoholu drahú . 🙂
+ veci na krstiny sme jej kúpili my ako krstní rodičia a keďže sme s manželom , tak všetko sme my prichystali .
U nas dava krstná mama oblečenie komplet na krst s perinkou,sviečku, tortu, darčekový kôš, náušnice a peniaze na "papučky"
Ja som dávala môjmu krsniatku náušničky, košieľku a sviečku
nezaobstaravaju taketo veci rodicia? Aka je tvoja pozicia v tomto vsetkom?