Nájde sa tu niekto kto ma babiku novorodenca tejto značky.Zaujímalo by ma či ste s ňou spokojné,či sa podobá skutočnemu novorodencovi.Ak áno mohla by som vás poprosiť o real toto.Vďaka
@lucka227 ahoj, zvažujem kúpu bábiky pre moju malú, pozerala som na nete, tie bábiky aj zatvárajú oči? zvažujem 42 cm, 48 cm sa nám už nezmesti do postielky 🙂...
@nikinka1111 podľa mňa baby born je lepšia, máme obe, tej menšej našej sa nezatvaraju, a malú nejak extra nezaujala. Zato baby born je aj do vane, aj na serbel aj čura aj sa kŕmi, prebaluje, prezlieka aj do ultra mini novorodeneckeho oblečka.
@denisa098 chcela som 48cm no nevojde malej do postielky, tak zvažujem 42cm ( baby born majú 43 no nepáči sa mi na nej že sú bez vlasov tie bábätká ). malá nemá rada také bábiky, stále má potrebu naťahovat im čiapky a má nervu potom keď padajú tie čiapky dole
Ja novorodenca nemam ale vlasanu a bola to fakt najoblubenejsia babika. Odporucam tu s cumlom placucu kupovali sme aj babatko ale neviem kde je. Za mna najlepsie babiky. Naozaj prijemny material a nadherne tvaricky. Ja napr baby born a podobne ruzovooke nemozem ani vidiet