Ahojte poraďte mi čím potešiť 7ročnu druhačku, ideálne ak mi napíše nejaká mamička čo reálne aj ma také dievčatko aby som nestrielala naslepo 😉🙏
urcite lol, hatchimals, popit. mame 8rocnu
@katija707 Moja dcera ma 10 a lolky ju este neomrzeli, bavi ju poly pocket, morske panny, litle pets shops, lego friends, frozen a mozem pisat celu noc co vsetko ju bavi... rada lepi, striha, vyraba... tazko poradit, ked to dievcatko nepozname.... co by pomohlo so skolou? kupili sme rozne hry, scrable na rozsirovanie slovnej zasoby, kvarteto na pamat, take drevene kocky s nasobilkou....
@heln ďakujem krásne za odpoveď aj mne sa ťažko vyberá nakoľko je to neter a až tak neviem čo ju baví. Ale určite preštudujem všetko čo ste napísala a nejako sa inšpirujem. Premna je niekedy dobre sa vôbec vekovo zorientovať v hračkach takže pomohlo 😉 moji 2 a 4 ročný sú ešte take nevinne detičky ktoré sa potešia hoc čomu, ale neter je už,, vážna " školáčka 😂🙈
@ella_price kupovali sme jej minulý rok Lolky lebo tie chcela a hrala sa. Na narodeniny chcela albi knihu a hru s kartičkami ale v podstate je to konzumné dieťa má všetko 🤦♀️
Zaujímavá knižka určite poteší. A ak ma bicyklík, tak možno aj naň nejaký pekný doplnok. Teraz som synovi kupovala takú trúbu sloníka🙂
@katija707 to je určite indivíduálne u nás by neuspela žiadna lol a blbosti u nás chce lego a začala hrať futbal čiže dnes a celková výbava 😅
A aj vieš čo má rada? Nejaké konkrétne rozprávky, zvieratká, tvorenie atď atď?