Čo ste kupovali ako darček na 1.narodeniny?
Vďaka za inšpirácie ;)
Nic. Torticka bola. 🙂
Fisher price fotoaparat
Pieskovisko..a trojkolku
Svojej dcére nič. Aj tak si to nezapamata, je úplne neekologicke a nelogické podľa mňa kupovať niečo, čo netreba. A co treba, kúpime vtedy, keď to treba. Iné je, keby myslíš darček synovcovi/krstnatu atď... Tam by som sa po pýtala mamičky, čo si prosia.
Kuchynku a stolcek so stolickami a odrazadlo 🙂
@leuska15leuska15 aky je rozdiel kupit darcek inemu dietatu a vlastnemu nic?🤔
My smw kupili teepee stan (ci ako sa to vola🙈) a urobili tu aktive board. Dostal aj lego knizky atd..
Aj my trojkolku.
Odrážadlo a o týždeň boli Vianoce, tak veľkú tatrovku
Personalizovanú knihu o jej narodení. Napísali sme jej aj venovanie a máme v pláne vždy k narodeninám kúpiť knihu 😊
Knižku a vkladacku
Mrkvovy kolac odomna a knizka.
Dreveny vlacik a nastokavacku, montesori hojdacku, knizku. Su to veci s kt sa zabavi aj najblizsie 3-4 roky, nechceli sme kupovat nieco s cim sa chvilku pohra a niekde to zahodi.
@andreatytler to je krasne <3
Upiekla som mu smash cake - zdravu mini torticku, z ktorej jedol rukami a dostal hojdacieho konika. Nepamatam sa, ci aj nieco ine.
@sapetka rozdiel je v tom, že vlastnému dieťaťu kúpim vždy to co potrebujem a chcem jej kúpiť hneď. Cudziemu kupujem iba na sviatok 🙂
Samozrejme ze toto platilo iba na prvé druhé narodeniny, keď to nevnímala. Na tretie už dostala to, čo si sama vybrala
Kúpili sme autíčko také kde si sadne a vozí ho to na diaľkové 😊😊 a kuchynku.
Hudobné “nástroje” pre najmenšie deti a neľutujem. Hrá sa s nimi doteraz a to už má skoro 2,5 roka. A od rodiny dostal taký drevený vozík, ktorý vie aj tlačiť a sú na ňom skrutky a náradie a tak isto sa s tým hrá aj teraz. A knihu. Tu dostava na každý sviatok.
Najlepsi darcek co dostal bolo odrazadlo v tvare auta so zvukmi
Na prvé narodeniny sme staršej kúpili knižky, vkladačky, pár hovoriacich hračiek, elektronické auto, Globber odrážadlo to 3v1, pár drobností od Fisher price a mladšej sme v decembri k roku kúpili trojkolku, zasa dáke vkladačky, knižky, plyšiakov ... Mladšia má narodeniny deň pred štedrým dňom tak sme to nechceli preháňať kedže na štedrý deň dostali dosť hračiek
Nic