Aký darček pre novopečenú maminku a dieťatko?

katarinkalilly
14. máj 2022

Ahojte, možno mi tu budete vedieť poradiť. Kamarátke sa včera narodila dcérka a chcela by som niečo kúpiť pre ňu aj pre malinkú. Poraďte, čo by bolo fajn?Okrem plienkovych tort, to už som na nete pozerala. Ďakujem vopred za inšpirácie

adka3321
14. máj 2022

@katarinkalilly my sme sa kamaratke 3 baby skladali na darcek a kupili sme pre malu hrkalku (taku spinku lahucku), nieco na oblecenie - uz vo vacsich cislach tak 68, hackovanu deku do kocika, chobotnicu a takeho macka na oblaciku

svetlonos
14. máj 2022

Ahoj, pozri sashe. sk a do vyhladavaca napis : susugo - robi latkove lopty a kocky pre babetka. Su tam rozne farby, mozno najdes. A take male babo ked zacne lepsie vidiet, najlepsie rozoznava ciernobiele obrazkove knizky.

svetlonos
14. máj 2022

Prva ciernobbiela knizka pre babetka - tak sa vola.

tara42
14. máj 2022

Ja plánujem dat kamoške rpe dievcatko nejaké kvalitnejšie oblečenie typu Lindex väčšej velkosti a poukážku do DM. Uz ma jedneho chlapčeka tak hraciek, atď ma kopu.

sasha10
14. máj 2022

@katarinkalilly určite ak ťa nenápadnú konkrétne veci tak darčekova karta do DM drogerie fakt poteší, či kamoška si vyberie niečo pre seba, alebo proste kopa veci sa dá vybrať pre bábo... A nie len kozmetika ale aj potraviny, veci do domácnosti čokoľvek... Mňa by to možno viac potešilo, ako keby mi možno 10 ľudí z rodiny prinesie niečo a trafia sa rovnako 🙂 a z konkrétnych vecí podľa mňa knihy, buď tie ciernobiele, alebo sú take gumenne čo šuštia to je super 🙂

tiika
14. máj 2022

@katarinkalilly
oblečenie na zips, cvocky, nie cez hlavičku (tip Lindex, pyžamká krátke či dlhé na zips)
Montessori hračky, poteší aj komerčne aj alternatívnejšie zmyslajuce maminy (rôzne závesné mobily, čiernobiele knižočky, uchopova látková gulička..)
Loptička oball (zíde sa skôr neskôr, ale prvá vec, ktorú mala chytila a chcela chytať do rúčky)
Hryzatko curaprox (možno od 3 m, ale super vec)
Bambusove plienky, handričky na utieranie ci osusky (krásne farby, vzory, makkucke, prijemne…)
Držiak na ponožky 0-6 mesiacov (veeelmi praktické, na nezaplatenie..)
Skladacia penova podlozka na hranie
Utierky Perlan/pervit sú veľmi praktické, ekologické, mnohostranné využiteľné

tenerifka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diamond007
14. máj 2022

@tiika zaujímavé, ja zas len cez hlavu kupujem a neznášam tie vpredu na cviky 😁
Inak tipy nie sú zle, asi si radila aj mojej rodine lebo mám tri babatkovske deky a pri dvoch deťoch som dostala už desať dek do kočíka 🤪

nikdenikto
14. máj 2022

Plienkovu tortu nie 🙈 teda ja som dostala asi 3 a išlo má poraziť keď som to rozoberala.....viem, je to milé od ľudí že si dajú starosť niečo objednať, je to milene ale vôbec nie praktické. Navyše tie plienky sú potom také dokrcene.

Oveľa viac ma potešili normálne plienky väčšej veľkosti, všetci nosili Pampers a také aj syn používal našťastie. Potom potešili poukážky na detské oblečenie.

p.j.jacky
14. máj 2022

@katarinkalilly návliečky do postieľky pre bábätko nejaké neutrálne a mamičke ak koji nejakú nočnú košeľu na dojcenie alebo tričko pre kojacie mamičky ak nekoji tak osusku s nejakým logom sa dá kúpiť . Mna by take potešilo

nwnw
14. máj 2022

@katarinkalilly maminke daco dobre a malej takuto lopticku

https://www.mojadm.sk/oball-ohybna-lopticka-oba...

zenazaba
14. máj 2022

Mna by po porode najviac potesilo, keby mi navsteva priniesla hrniec navareneho jedla 😁
Alebo toto https://www.feedo.sk/boba-detske-nosidlo-satka-... 🙂

katarinkalilly
autor
15. máj 2022

@adka3321 áno rozmýšľala som, že z vecí už od 3m predsa len malinká rýchlo bude rásť. Ďakujem inak za pomoc

katarinkalilly
autor
15. máj 2022

@zenazaba to jej donesie svokra, myslím to jedlo

jane1987
15. máj 2022

@katarinkalilly skus pozriet Zazu zvieratko,ne keby ho niekto dal hned, usetrim si kopu uspavania a neprespatych noci, za mna top. Cenovo pristupne, pekny jednoduchy dizajn a v noci kedykolvek do neho drgnem, ked sa maly prebera a zapne sa tichucko sum a zaspinka zas.