Aký darček pre muža k okrúhlinám?

lenuliatko84
17. sep 2019

Baby muz bude mat okruhliny.neviem co mu este kupit.ja som dostala kabelku Prada.zatial mam vino rocnik jeho narodenia,kyticu chcem vyrobit z boxeriek Calvin Klein.ale glavny darcek nemam.len ziaden zazitok a wellnes.to chodime stále. Napada vas nieco?Ďakujem

pribinak
17. sep 2019

Skola šmyku, lístky na pivný festival, lístky na hokej/futbal, ...

hettinka
17. sep 2019

Tak pri cenovej kategórii vašich darov asi Ferrari.

Ja som môjmu kúpila Školu šmyku v Trenčíne, najskôr sa všelijako tváril, ale prišiel odtiaľ nadšený.

klaudia_kaja
17. sep 2019

Myslím si, že určite skromnejší darček by ho mohol potešiť, aj keď asi je zvyknutý na niečo iné... Ja som môjmu mužovi spravila tortu na narodeniny a veľmi sa potešil, no nikdy som si nepotrpela na daroch za stovky eur.

sarinka2012
17. sep 2019

@lenuliatko84 Aj ja som riešila okruhliny 🙂 kupila som po čom dlhšie túžil - Schott Zwiesel krištálovú karafu na whisky - k tomu samozrejme kvalitnú whisky 🙂 ta kyticka z boxeriek CK znie paradne 🙂 dobrý tip do buducna.

baskarepkova
17. sep 2019

fuha, neviem aky mas budget, ale podla tych calvin klein slipov asi usudzujem troska vyssi, tak ak ti mozem poradit podla mna mu daj bud jazdu na enjakom fakt dobrom aute na zlavomate to maju https://www.zlavomat.sk/akcia/686258-zazitkova-... teda ak ma rad auta alebo let balonom alebo laser game turnaj (ale turnaje sa vybavuju v arene) alebo potom mu daj nieco pre teba a neho plavba lodou na par dni https://www.boataround.com/sk alebo chodte na valstnu past niekam do prirody, ale bez signalu. to by bol teiz dobry darcek podla mna, zazit nieco take dobrodruzne

0silvia0
17. sep 2019

@baskarepkova zážitky nechce, to vraj chodia stále
A hentie chlapské krabice nechceš? Teraz to dosť letí:
https://manboxeo.sk/

fokuska
17. sep 2019

@lenuliatko84 Netusim co rad robi, ake ma hobby, takze napr:
- kvalitna kozena penazenka / opasok
- hodinky / naramok / retiazka
- suprava na holenie napr https://www.holenie.com/premuzov/eshop/0/0/5/19...
- polovnicky dalekohlad / rybarsky prut / motorkarska helma / holfove palice (podla hobby)

Akebo take osobnejsie
- nafot mu exkluzivnu fotoknihu - jemne alebo velmi steklivu
- kup mu hviezdu
- kup mu mapu hviezdnej oblohy v den ked sa narodil https://thenightsky.com/
- daj mu vypracovat rodokmem

tiwahe
17. sep 2019

@0silvia0 to je super! Ocino bude mať okrúhliny, dík za tip 🤗

0silvia0
17. sep 2019

@tiwahe to som tu už dávnejšie odkukala na MK, tiež to mám uložené v záložkách na neskoršie použitie 😎

kikus985
17. sep 2019

Neviem čo ho baví. Ja som minulý rok kupovala elektronický šach. Alebo ako píšu vyššie, peňaženka, hodinky, sexi foto kniha 😀

janage
17. sep 2019

@lenuliatko84 moj dostal zoskok padakom nie tandem ale samostatny. Bol to trojdnovy kurz cez pozicovnu oblohy. Ale spada do kategorie zazitok. Musi byt tazke vymysliet dar pre toho kto moze mat vsetko. Ty ho poznas najlepsie.

lenuliatko84
autor
17. sep 2019

@baskarepkova dakujem za tipy,ale na ferari a podobnych uz jazdil.a chodievame pomerne casto na chatu kde nie je signál

lenuliatko84
autor
17. sep 2019

@0silvia0 dakujem. Ale to nie na okruhliny

lucka12399
17. sep 2019

No my si teda zas na take extra drahe darceky nepotrpime .. a vacsinou ja nieco ako keby “vyrobim” 😀 plus kupim nejaku malickost .. no teraz naposledy som robila toto .. a potesilo ho to velmi 🙂 ale je to zas o tom kto ma co rad no ..

0silvia0
17. sep 2019

@lenuliatko84 vy ste moc darcekove typy, cloveku, ci vsetko ma a zazitky mu nie su vzacne, tak tam je tazko hladat vhodny darcek...

veronikaszabova
17. sep 2019

Na odlahcenie - nekup mu nic a to bude mega prekvapko 🙂 to by urcite necakal 🤣🤣

adkoalauri
17. sep 2019

U nas mal manzel 40- ku min. tyzden.Dostal knihu,ktoru si objednal(i zaplatil🙂,ja som ju len zabalila)malu tasku si vybral za 9 € a povedal,ze nic viac nechce.A nic viac ani nedostal...Ma vsetko,vraj je rad,ze sme spolu,mame sa radi a to mu staci.Dali sme si obed s rodinou a to bol najkrajsi darcek.Boli sme spolu,citili sa dobre a nic viac nepotrebujeme...

missdiva
17. sep 2019

@lenuliatko84 ja by som dala nejaky vylet s ohladom na jeho zaujmy (podla mna ziadna vec nie je lepsia ako spolocne spomienky, aj ak casto niekam chodievate). Napr. ak ma rad hory daj ranajky na Evereste, to vas do Base Campu vyvezie helikoptera na ranajky. Alebo ak sa rad potapa tak potapanie v podvodnom muzeu. Napis co ma rad? Co ho bavi? S tym sa lahsie radi.

kikus985
17. sep 2019

Alebo ešte ma napadlo. Neviem či by tvoj nosil náramok napr. Ale muž mi dal na výročie vyrobiť prívesok so slovami ktoré len my vieme čo znamenajú 😀 A pozerala som tú stránku a aj pte mužov majú nejaké šperky. Môj by napr nejakú zlatú retiazku nenosil ale videla som tam aj kožený náramok s kolieskami a na tie sa tiež dalo niečo napísať. To mi príde také milé a osobné. 🙂

majkeel
17. sep 2019

Zákaznícka: Chcela by som kúpit mužovi peknú kravatu, ktorá by zvýraznila jeho oci.
Predavacka: Každá kravata zvýrazní chlapovi oci... len ju treba dobre zatiahnut.
🙂

eriksonka1234
17. sep 2019

@lenuliatko84 ja som na mu darovala fasádu, keďže sme ešte nemali. Celý rok som setrila, netušil, že mám toľko na účte 😂, s majstrami sme sa dohodli, že mi poobede prinesú materiál, uskladnili sme ho vzadu za domom a keďže do večera robil do zadu už nešiel. Na druhý deň ráno išiel do roboty, prišiel zase až večer, takže si nemohol všimnúť, že je celý dom už natretý a prichystany penetrakom. A tretí deň keď prišiel mal prekvapko, našťastie farba sa mu páčila

mucuinka
17. sep 2019

@lenuliatko84 ja som muzivi dala vyrobit strieborne manzetove gombicky s jeho mongramom. Je to darcek vyuzitelny, je to pamiatka a aj potesil ;)

romanovaz
17. sep 2019

@lenuliatko84 tak skus noc na Lom.stite https://lomnickystit.com/sk/

0silvia0
17. sep 2019

@eriksonka1234 ty si sen každého muža 😎 Našetríš, zariadiš, chlap poobdivuje😍

eriksonka1234
17. sep 2019

@0silvia0 😂😂😂😂

janne318
18. sep 2019

Nuž keď už je teda jazda na Ferrari otrepaná, ešte je tu možnosť preletieť sa stíhačkou. Stojí "nepatrných" 770,-€ a keď mu to dohodneš aj s ponúkanou akrobaciou, tak v tom bude mať pri preťažení 9g rovno facelifting, črevnú sprchu a možno aj masáž srdca. 😂
https://www.najzazitky.sk/adrenalinove-darceky/...
Teraz vážne... nepatrím zrovna k chudobným - a zrejme práve preto ma dokážu potešiť obyčajné dary venované od srdca. Ešte sa mi nestalo, aby mi vyhŕkli slzy nad briliantovým náramkom. Vyhŕkli mi ale nad obrázkom od môjho dieťaťa, aj nad dopisom, ktorý mi venoval priateľ a v ktorom mi vyznal lásku, rešpekt, úctu a svoj sľub stáť pri mne do konca života. 😉

dundulica
18. sep 2019

@0silvia0 tie sú super! dík 🙂

eeerickal1
18. sep 2019

Takéto darčeky mám rada aj ja @janne318. Lebo sú dávané zo srdca. Mňa vôbec netrápi cena darčeka. Nemusí to byť ani nič veľké. Ide mi najmä o tú citovú hodnotu 🙂

jana_eyre_2
18. sep 2019

ja som na okruhliny kupila skolu smyku a velmi sa mu pacilo.. zvacsa si nedavame drahe dary (uz tych cca 130 co som dala za tu skolu mi bolo az moc), ani by som taky nechcela dostat..

lenuliatko84
autor
18. sep 2019

@romanovaz boze to je pecka,idem to pozistovat