Aký darček pre bábätko mojej kamarátky?

24. apr 2022

Ahojte, možno mi poradíte 🙂 ideme ku kamarátke na návštevu narodilo sa jej dievčatko. Vôbec neviem, čo mám kúpiť malej. Poradíte mi? Kozmetiku alebo hocičo potrebné pre tak malé babatko. J deti ešte nemám preto netuším čo kúpiť. Dakujem

katulienocka999
24. apr 2022

Konkrétnu kozmetiku by som nekupovala ak nevieš co použiva, skor ked tak poukážku do dm a ona si uz vyberie co potrebuje 😊, plienky - 2ky, nejake body alebo pyzamko a nejakú hrkalku, pripadne decku do postielky 😊 pripadne by som aj napisala tej kamaratke ci nepotrebuje niečo konkrétne alebo co maju fakt vela a nepotrebujú 😊 tak by som na to isla ja 😁

bbebe
24. apr 2022

kozmetiku nie, kamoska moze mat svoj vkus. uplne najviac co mna potesilo bola poukazka do Dm-ky. Pripadne plienky a vlhcene ale len tie ktore som pouzivala.

tat2016
24. apr 2022

Ja by som dala spraviť plienkovú tortu zvykne sa tam dať aj nejaká malá hračka, ale aj tá poukážka do dm je super nápad a určite by som doniesla aj kamoške nejaký dezert alebo drobnosť. Ak vás ide viac, mne sa v robote zložili všetci kolegovia, kúpili peknú pohľadnicu na ktorú sa podpísali a peniaze vložili do tej pohľadnice a ja som potom kúpila čo bolo treba.

martul
24. apr 2022

Plienky a kozmetika v žiadnom prípade. Nevieme čo im pasuje. Darčeková poukážka je super. Alebo peniažky koľko uznas za vhodné + sladké a fľaša.
Mňa potešilo keď priniesli v krabici pár zakuskov, dala som z nich na tanier ca pochutili sme si. Ja som nemala čas a silu niečo chystať a mi to padlo za dobre.

katie253
24. apr 2022

Ja som kamoške kúpila podbradníky v tescu, podľa vlastných skúseností, najviac zo všetkých darčekov, ktoré dostala si chválila najmä tie... Plus k tomu deku, tých nie je nikdy dosť, nejakú hračku, alebo cumlík.

mabenn
24. apr 2022

robila som darcekovy kosik: plienky pampers - velkost podla vahy babatka prip.vacsie, vlhcene utierky sensitive pampers, handricky xxko (mozes aj platene plienky/osusku), usiaky, vreckovky s detskym motivom, fotoramcek, mozes prihodit nejake ponozky/bodycko zavinovacie/supravu, ciernobielu detsku knizku, hryzatko...ja som skor za prakticke veci, co sa vyuziju, za kozmetiku max nejaky bio olejcek

martul
24. apr 2022

@mabenn no keď už plienky, tak si treba zistiť značku akú používajú. Moje dieťa dostalo 3 plienkove torty, ani v jednej neboli také aké sme používali. V tej dobe boli Pampers najdrahšie, tak si autori všetci mysleli že najdrahšie je najlepšie obyčajné z Lidl neboli ani v jednej. Takže u nás zbytočné dary.

mabenn
24. apr 2022

@martul ja som uz vedela, ze su nabehnuti na pampers...zaroven plienky tvorili z balicka len malu cast, pokojne sa to da nekupit a riesit len univerzalne veci...ja som napr nekupovala cumlik - bezne sa to dava, pritom nie kazde dieta cumel ma, najma kojene deti nemavaju, resp len specificku znacku...

zuzanka.zuzu
24. apr 2022

-prines navareny obed 🙏
-LATKOVE plienky !!! (moj mal moony takze pampersky by ma nepotesili)
-matysaka hroznovu stavu
-hryzadielko
(vlhcene som vobec nepouzivala takze by mi boli k nicomu, kozmetiku nepouziva doteraz ZIADNU takze tiez zly napad)

wren
24. apr 2022

Ja sa napríklad chystám dať knihu kde si môžu zaznamenávať pre dieťatko rodokmeň z obidvoch strán🙂 a je aj podobná kniha na zaznamenávanie života bábätka od prvých týždňov a mesiacov. Ja mám niečo take ešte keď to mojej mamine dávalo mestské zdruzenie za sociku, je to úžasná pamiatka.

tara42
24. apr 2022

Mojej kamoške sa tiež narodilo dievcatko a chcem jej kupit nejaké kvalitnejšie oblečenie (Lindex) veľkosť 62 a Lindex mas nadlho keď kúpiš rastúce body a poukážku do DM nech si kúpi co chce bud pre seba alebo pre deti.