Aký darček k druhým narodeninám pre chlapca?

linki90
12. jún 2022

ahojte bližia sa synove druhe narodky a neviem čo mu kúpiť ,najradšej má autá ,plno ich už rozbil 🤦🏻‍♀️ a odrážadlo ale to klasické autičkové .Rozmýšlam nad dvomi odrážadlami ktoré je lepšie nemáte skúsenosti alebo iný napad na dar ďakujem 🙂

julka828
12. jún 2022

@linki90 nas dostal teraz na 2 narodky motorku s dracika auticko ma na tom stale lieta a teraz uz aj na motorke. A este dostal hrqcky do piesku a taku drevenu skladacku ze prezliekas mackov to zaujalo skor 4 rocneho. Dost je to tazke pre dvojrocneho si myslim.

sapetka
12. jún 2022

To prve vyzera lepsie. Do plastocych by som nesla skor nieco kvalitne..ked nie odrazadlo mozno kolobezku?

adalmba
12. jún 2022

@linki90 to 1 určite, alebo podobné červené s Chicco. Učia sa udržiavať rovnováhu, super pred 1 bicyklom, netreba potom pomocné kolieska.

linki90
autor
12. jún 2022

@sapetka no len neviem či sa natom bude vediet vôbec voziť ,doma máme klasicke autičkove odrážadlo fotka č.1. to ho bavî najviac , potom u starkých má motorku foto č 2. a na tom sa velmi nevozí a doma má ešte odrážadlo č 3 foto to sme dostali na tom sa málo vozí skor z toho padá tak neviem či vobec niečo take kupovat 🤷🏻‍♀️

veronika91632
12. jún 2022

@linki90 my sme kúpili little puki na 4 kolieskach a je to super.

linki90
autor
12. jún 2022

@veronika91632 a nepadá z toho? môžeš mi poslať foto alebo link ako to vyzera ? ďakujem

ivangeline
12. jún 2022

Nauci sa. Nasa mala 2r a 3m a za 2 dni v pohode. Ma Puky.

linki90
autor
12. jún 2022

@ivangeline sedadlo je nastavitelne?

veronika91632
12. jún 2022
simona92101
12. jún 2022

@linki90 plastove urcite nekupuj,to na obrazku je strasne nestabilne,susedina dcera ho mala a ked sa rozbehla tak ju to dopredu prekotilo vzdy.ja by som sa priklonila k normalnemu 2 kolesovemu,napr.my sme mali od Zopa Tech Bike vid foto,lahucke-odnesies v jednej ruke,volant aj sedadlo sa daju nastavit,dcerka sa na tom vozila od 1.5 roka do skoro 2.5 roka.

angel993
12. jún 2022

@linki90 môj dostal na 2. narodeniny odrážadlo, ako na prvom obrázku. Prvé dni ho len obchádzal, potom prišla zima takže len po dome skúšal. A teraz už na ňom lieta po dvore. Odporúčam čo najľahšie odrážadlo, naše má okolo 2 kíl.

ivangeline
12. jún 2022

@linki90 Ano.

terezka2911
12. jún 2022

My máme z Decathlonu, vid foto. Asi tyzden sa toho stranil, ale potom sam zacal, najprv po byte a potom sme skusili vonku a ide mu to perfektne.

tara42
12. jún 2022

Ja by som na 2 narodeniny žiadne plastové auto ako na druhej foto nekupovala. My sme teraz dcerke kupili na 2.narodeniny toto https://www.sportisimo.sk/funny-wheels/riderspo.... Da sa to nastaviť aj na 2 kolesá keď bude vedieť udržať rovnováhu. Alebo pre obratnejsie deti rovno značku firstbike.

sapetka
12. jún 2022

@linki90 podla mna radsej investuj do poriadnehi odrazadla na 2kolesach. Ked nie hned za par tyzdnov sa do toho dostane a nauci sa drzat rovnovahu. Potom bicyklovanie bude hracka

tamvtme
16. jún 2022

Ak nie je velmi vysoky a chces radsej trojkolesove, pozri funny wheels....my sme mali od roka a pol a super....je plastove ale nehrka ako toe lacne plastove motorky....nedavno presla na dvojkolesove a mame.toto, je ultra lahucke

mareri
30. sep 2022

suhlasim, odražadlo s plastovou, alebo drevenou konštrukciou bude skvely darček