Zvýšená hygiena v bytovkách, činžiakoch.

jajko22
22. mar 2020

Nejako sa chcem dohodnut so susedmi na zvysenej hygiene, cistenie kluciek, vytahu, zvoncekov, dveri, podlah castejsie ci su ochotni dohodnut sa,co asi nie, ale hlavne toho co sa chyta denne, neviem na to prist akou formou rozmyslala som ze napisem nejaku spravu na papier a dam na vstupnu chodbu ze na svojom poschodi nech..ked by mali cez den cas, by umyli denne vnutro vytahu co treba, ze sa chyta, zvonka dvere klucku, tlacitka, zvnutra dvere..ze staci tepla voda mydlo dezinfekcia, ako by som to mala vyriesit prosim vas pekne poradte.

jajko22
autor
22. mar 2020

@jajko22 pripadne aj steny vytahu by sa mali, neviem asi to budem robit ja ale ja vytahom nechodim, rodicia ano ale ti nevedia upratovanie co je, tak aj tie steny vytahu zas savom, ci ako, mam sanytol ale to zas na byt, neviem ako by sme sa dohodli, ci si vyrobim nejaku lacnu dezinfekciu?

korunka1
22. mar 2020

Nam nejaka firma dala ponuku na dezinfekciu...150€, vydrzi to 14-30 dni vraj

jajko22
autor
22. mar 2020

Teda to savo asi len velmi malinko, alebo skor ocot, to dost skody tieto silné dezinfekcie dychaniu

jajko22
autor
22. mar 2020

@korunka1 to sa u nas iste neschvali, a aj to citíte vo vzduchu tu dezinfekciu?

korunka1
22. mar 2020

Pisem,ze dala ponuku, nie ze robili

yasmeena
22. mar 2020

u nas niekto dole na vstupne dvere napisal na papierik,ze by bolo dobre keby sme sa striedali pri dezinfikovani spolocnych priestorov dolu...lenze v jeden den to ista suseda tak zamorila savom a vsade mokro,ze vytah som mohla pouzit len tak ze som najprv na podlahu rozhodila letaky /to kvoli psovi,vsak labkami ma do sava stupat?/ a ja som sa skoro zadusila vo vytahu,nastastie nebyvame vysoko...ale odvtedy na to kazdy kasle /nie doslova 😀 / ...

jajko22
autor
22. mar 2020

@jajko22 hej prepac zle rychlo som citala popri praci, ale teraz asi kazdy setri, chcel by usetrit kym ma z coho..napadlo zaviest nosenie rukavic ale aj to je nedostatkovy tovar, alebo tie dezinfekcie na stenu su super to by malo byt vsade ako na mydlo tekute, to nemaju ani u nas v nemocnici a pritom to ani drahe neni. Zas ta firma ked da dezinfekciu na par tyzdnov ci to je bezpecne pre zdravie , ale celkom dobry napad, asi obalia plochy nejakou latkou

kitycat
22. mar 2020

Chran sama seba kde mas istotu ze to kazdy poctivo urobi, ze kazdy ma vedro handru a ochotu... Ja napriklad otvaram dvere klucom a taham... Nechytam klucky... Ak treba stlacit klucku tak laktom... Ak vladzes chod peso nie vytahom.... Umyt ruky teplou vodou a nechytat si tvar, oci, pery. Neviem si predstavit, ze by som gruntovala spolocne priestory zvlast ked byvam na vyvysenom prizemi :-/

juju7
23. mar 2020

@jajko22 ak ti mozem poradit skus napisat oznam.Ja tiez byvam v bytovke ale bez vytahu.Na hlavne dvere som vycapila papier.Poslem ti obrazok mozno z toho nieco vyuzijes 😉