Zvlhčovač alebo difuzér pre dieťa?

001sara
7. okt 2019

Kvoli 3 rocnemu synovi, ktory odkedy chodi do skolky ma stale sople, nadchu.... planujem kupit do bytu zvhlcovac alebo difuzer...
Kto mate skusenosti, poradte prosim co je lepsie... dakujeeeem

lavender273
7. okt 2019

@001sara zo zvlhcovacom skusenost nemam, dcera ked je.chora mam.zapnuty diffuzer (difuzujem.jednu.znacku oleja ktora ma.mix.na dychanie, a cez den difuzujem mix na precistenie vzduchu). Na dychanie a na kasel je to pre nas pecka.

araavdva
7. okt 2019

Ja mám difuzer, dcera ked je nachladnutá, chorá alebo tak zapnem ho a hotovo. Nedám na to dopustiť. Používam len jednu značku EO do toho a som nadmieru spokojná.

dadr
7. okt 2019

ja mam zvlhčovač a dávam vincentku. Zapínam do izby na noc.

haanovajana
7. okt 2019

@lavender273 aky olej pouzivate?

001sara
autor
7. okt 2019

@araavdva prosim, mozete mi presne upresnit tu znacku, kludne aj do spravy

001sara
autor
7. okt 2019

@dadr prosim aku znacku difuzera pouzivate? Kludne aj do spravy

araavdva
7. okt 2019

@001sara ja mám difuzer z Lidla a EO používam len od Hanusu.

lavender273
7. okt 2019

@haanovajana
Ja pouzivam dotteru, konkretne mix Easy Air na kasel a nadchu, potom cez den na chvilu zapnem On Guard, alebo cajovnik (kvoli bacilom). Robim si aj svoj mix na chripku, to difuzujem, alebo sa potieram.
Su vsak aj ine znacky ktore su rovnako kvalitne a lacnejsie.

atika11
8. okt 2019

Baby ja používam do difúzera tiež oleje od Hanus, dávam levanduľu, citrón alebo eukalyptus.Dajte prosím ešte typy aké používate konkrétne od Hanus? Ďakujem.

001sara
autor
8. okt 2019

@lavender273 mozete mi prosim poradit inu znacku, myslim kvalitnu ale lacnjesiu 🙄😉

limetka69
8. okt 2019

@001sara ahoj ja mam difuzer bauer za 25 eur, da sa zapnut aj svetlo, je fajn, mali sme aj zvlhcovac, ale difuzer je podla mna lepsi, mam eukalyptovy olej z lekarne. 😊

https://m.heureka.sk/cisticky-vzduchu-a-zvlhcov...

atika11
8. okt 2019

@limetka69 Ja mám ten istý a je super.🙂

haanovajana
8. okt 2019

Beurer je dobry?

atika11
8. okt 2019

@haanovajana No ja ho mám a je dobrý.

limetka69
8. okt 2019

@haanovajana izbu 2x2 m bez problemov prevonia.

lavender273
8. okt 2019

@001sara

Neviem velmi poradit, ja som sla do dottery lebo to bolo dostat v australii. Takze velmi som sa az tak nezaujimala o ine firmy.
No z pocutia dobre su napriklad Eden Garden, Aromatics International, Florihana, Plant therapy (len mam pocit ze tieto su dostupne na americkom trhu..🙄)
Dottera a Young Living su ze vraj top, co sa tyka cistoty, kvality, 'ethical sourcing' , nepouzivaju ziadne lacne vyplne (ktore mozu byt toxicke). Treba si zistit o tej firme vyrobne praktiky, nech je 100% cisty.

atika11
8. okt 2019

Baby a oleje od Hanus sú ok?

sofiia87
8. okt 2019

Ja mam difuzer a EO od doterry, dostala som to ako darcek a spokojnost. Pri soploch a nadche nam to zatial vzdy super pomohlo

araavdva
8. okt 2019

@atika11 ja používam len hanus, za mna super. Aj kvalita a aj cena. Prevonia, pomože. Pri nadche, kasli, teplote, na bolesť, na teplotu a proste ja ich používam na všetko.

haanovajana
8. okt 2019

@araavdva aky druh oleja pouzivate?

atelou
8. okt 2019

@001sara My používáme EO od značky Primavera a Oshadi.

atika11
9. okt 2019

@araavdva Prosím ťa aké konkrétne dávaš pri chorobe od Hanus? Ďakujem.

dadr
9. okt 2019

@001sara Pouzivam zvlhčovač vzduchu hyundai hum 770

livia341
9. okt 2019

@001sara my používame difuzer tento
https://m.alza.sk/aromacare-ta-332l-design-svet...
A vône rôzne od bewit