Kvoli 3 rocnemu synovi, ktory odkedy chodi do skolky ma stale sople, nadchu.... planujem kupit do bytu zvhlcovac alebo difuzer...
Kto mate skusenosti, poradte prosim co je lepsie... dakujeeeem
Ja mám difuzer, dcera ked je nachladnutá, chorá alebo tak zapnem ho a hotovo. Nedám na to dopustiť. Používam len jednu značku EO do toho a som nadmieru spokojná.
ja mam zvlhčovač a dávam vincentku. Zapínam do izby na noc.
@lavender273 aky olej pouzivate?
@haanovajana
Ja pouzivam dotteru, konkretne mix Easy Air na kasel a nadchu, potom cez den na chvilu zapnem On Guard, alebo cajovnik (kvoli bacilom). Robim si aj svoj mix na chripku, to difuzujem, alebo sa potieram.
Su vsak aj ine znacky ktore su rovnako kvalitne a lacnejsie.
Baby ja používam do difúzera tiež oleje od Hanus, dávam levanduľu, citrón alebo eukalyptus.Dajte prosím ešte typy aké používate konkrétne od Hanus? Ďakujem.
@lavender273 mozete mi prosim poradit inu znacku, myslim kvalitnu ale lacnjesiu 🙄😉
@001sara ahoj ja mam difuzer bauer za 25 eur, da sa zapnut aj svetlo, je fajn, mali sme aj zvlhcovac, ale difuzer je podla mna lepsi, mam eukalyptovy olej z lekarne. 😊
Beurer je dobry?
@haanovajana No ja ho mám a je dobrý.
@haanovajana izbu 2x2 m bez problemov prevonia.
Neviem velmi poradit, ja som sla do dottery lebo to bolo dostat v australii. Takze velmi som sa az tak nezaujimala o ine firmy.
No z pocutia dobre su napriklad Eden Garden, Aromatics International, Florihana, Plant therapy (len mam pocit ze tieto su dostupne na americkom trhu..🙄)
Dottera a Young Living su ze vraj top, co sa tyka cistoty, kvality, 'ethical sourcing' , nepouzivaju ziadne lacne vyplne (ktore mozu byt toxicke). Treba si zistit o tej firme vyrobne praktiky, nech je 100% cisty.
Baby a oleje od Hanus sú ok?
Ja mam difuzer a EO od doterry, dostala som to ako darcek a spokojnost. Pri soploch a nadche nam to zatial vzdy super pomohlo
@araavdva aky druh oleja pouzivate?
@001sara my používame difuzer tento
https://m.alza.sk/aromacare-ta-332l-design-svet...
A vône rôzne od bewit
@001sara zo zvlhcovacom skusenost nemam, dcera ked je.chora mam.zapnuty diffuzer (difuzujem.jednu.znacku oleja ktora ma.mix.na dychanie, a cez den difuzujem mix na precistenie vzduchu). Na dychanie a na kasel je to pre nas pecka.