Ahojte chcela som sa opýtať ak niekto užívate žuvací tabak mam taky dotaz vždy keď si ho vyberiem tak po njiakych 3 minútach citym ze ma pod perou niečo pichá hlavne keď napnem Peru a neviem z čoho to je kamarátke sa to nestáva ak máte nejaké rady napíšte prosím.🫠
@martinmmartin nikotínove vrecúško
@ninkadropcek tam mas mikroabrazivne prisady ktore ti maju natusit povrch dasna nech ma kade nikotin preist do krvi, Kamoska tam uz ma mozno mozol (mikro zhrubnutie tkaniva bez nervov) . Ty tam tiez smerujes, musis vydrzat a zuvat zuvat zuvat, ono sa to podda.
aku znacku si davas ? mne sa toto stavalo pri pablo tabakoch
@ninkadropcek preplachuj ústa čistou vodou
@haraburdova Pablo,fox,veľa.
@ninkadropcek a killa
@gulicka277 to robievam ale nepomaha
@ninkadropcek tak nestriedaj žuvaci tabak. Ja mám killu cold x mint a nedeje sa to
@ninkadropcek fuha, to nie su moc dobre znacky. skus presedlat na velo alebo zyn. a nedavaj si castejsie ako raz za 2 hodiny.
killy boli kedysi lepsie, uz vyse 3 roky nekupujem lebo sli kvalitativne extremne dolu vodou.
@gulicka277 to som si neuvedomila že to môže byť aj tým..ďakujem
@haraburdova ano lenže velo a zyn sú tiež veľmi slabé kedysi ma z toho aj troška pokrútil a to bolo zábavné a teraz nič...už som na to zvyknutá a nič mi to nerobí.
@ninkadropcek joj to urcite, ale urcite je to lepsia volba jak spomenute. ony su totiz menej agresivne aj na dasna, neviem ako dlho si davas, ale ja som po dvoch intenzivnych rokoch mala velmi citlive dasna, stipalo to, musela som natierat camistadom aby som to vyliecila a az vtedy som zmenila znacku. velo si mozem dat aj v robote a tak akuratne ma to vychilluje bez tocakov ze sa viem aj lepsie na robotu sustredit 😄
zuvaci tabak alebo vrecusko?