Zjedla som zvieratká v cereáliach. Mám to riešiť?

nikol1288
16. okt 2024

ahojte schuti som teraz zjedla plnu misku cerealii a pri poslednom suste som si vsiml ze tam plavaju take male hnede bodky a vyzera to ako nejake kuchynske zvieratka . Nasla som to aj v sackoch od caju. Ale otazka znie , ked som to zjedla mam to nejak riesit ? alebo neriesit

klarissa25
16. okt 2024

No nič...bielkoviny navyše....môžeš si dat aj nabudúce 😉🤣

petrahl
16. okt 2024

@nikol1288 asi cervotoc chlebovy
Povyhadzovat a prekontroluj vsetko v kuchyni

1ryba
16. okt 2024

A ako to chceš riesiť, už sú dávno strávené.

viestta
16. okt 2024

To co si zjedla neries, aspon si prijala nejake bielkoviny. Spajzu ries, budes ich mat rozlezene vo vsetkom moznom aj nemoznom.

taktotedanie
16. okt 2024

Nic aa nedeje
Len si vyumyvaj celu kuchynu, vsetko povyhadzuj skontroluj

kikusenka1
16. okt 2024

Potemnici... múku skontrolovať, ryzu, čaj, suchare, piskoty...

thirstymonk
16. okt 2024

Sajfa by mal z teba radosť.

olimuc
16. okt 2024

v Juznej Azii pojedia kadejake cerviky a pod a este za to aj platia … nic sa ti nestane …

danyelia
16. okt 2024

Ahoj, raz sa to stalo aj u našej babky, hnedé bodky plávali v polievke, no našťastie som si to hneď všimla...neviem, ako sa volajú tie malé tvory, ona ich mala v múke, robila zápražku a plná polievka toho 😁 Určite skontrolovať celú ,,špajzu,, - čaj, múka, koreniny, no všetko.

cacianka
16. okt 2024

Žalúdočná kyselina všetko dezinfikuje 😉

jaskolka
16. okt 2024

Nič to nebude, nerieš to. Skontrolovať špajzu, komoru, skrinky, vyhodiť stare zásoby (môžu byť aj tam) a nič viac netreba

ankare
16. okt 2024

@nikol1288 nič sa Ti nestane, neboj

rozculena
16. okt 2024
osky
16. okt 2024

Dala by som si pre svoj pokoj cierne uhlie

evansova
17. okt 2024

Dievca moje, ani netusime do kolkych produktov, ktore bezne kupujeme, je pridany hmyz zamerne. Vraj je to oznacene, ale v zaujme dusevneho pokoja to radsej neskúmam.
Neboj, nic ti nebude, zrejme sme uz vytrenovani.

hefo
17. okt 2024

@evansova A sú označené logom so žabou, že?
To je známy hoax...

ailiba
17. okt 2024

@evansova prosim ta, kde je to oznacene? Ja som to este nikde nevidela napisane.