Dobrí deň po vakcine sa moje celé telo úplne zmenilo pribudli mi strašne veľa chorobi alergie intolerancije imunitu mam slabú bolesti hlavi tetaniju nespavost krčná chrbtica a ďalšie iné chorobi prosím aké máte vi skúsenosti us si nevjem radi budem vďačná za každú radu
@bozenagojdova ano mne to aj neurologicka potvrdilo mam tetaniu alergie.som mala aj predtym ale hlavne tetaniu mi to spustilo
😀😀😀
ja som s po ockovani dostala do predcsnej menopauzy v 33 rokoch, samorejme gynekolog nechce ani pocut ze to je z toho..dovtedy som nemala problemy s menzesom ziadne
áno.Echo srdca na figu u mňa aj manžela,zistená cukrovka detto,bolesti chrbtice.
Nie, ani ja, ani muž, dcéra, rodičia, brat, nikto z blízkych nemal a ani nemá žiadne vedľajšie účinky po covid očkovaní.
Moja rada znie, neuč svoje dieťa slovenčinu.
nie.
@bozenagojdova a si si istá že si neprekonala covid? lebo to všetko čo popisuješ sú následky po prekonaní covid-19
Nie
Ja som bola ockovana v r 2021, vsetky 3 davky. A odvtedy mam nove vrasky, pribrala som 3kg a mam viac sedivych vlasov. Ale lekar nechce ani pocut, ze je to vakcinou.
@bozenagojdova Ja mam opacnu skusenost, mne praveze po covid ockovani presla chronicka unava, ktoru som mala uz nejake 4 roky po prekonani inej hnusnej virozy. Dost som bola prekvapena. Jedine vysvetlenie, co ma napada, je, ze som mala v tele stale pritomny nejaky virus a po vakcine sa nieco zmenilo s imunitou a striasla som sa toho. Verim ale, ze niekomu to mohlo aj pohorsit. Inac v okoli nemal nikto problem po vakcine.
som aj očkovaná aj prekonaná a nie je mi nič
aj pravopis sa ti zhorsil po tej vakcine. ja som ockovana 6-7x + chripka a citim sa vyborne.
u mna nador pecene nethubny po 3 vakcine,
Veď toto je trolko, ktorý chce zosmiešniť určitú skupinu ľudí. A vy ho tu výdatne krmite.
@amy2807 ja som mal, lebo autorka nepoužíva diakritiku a ani interpunkciu. Neviem, kde začína veta a kde končí. Ak je cudzinka, tak dobre, ale ak nie, tak je to totálna hanba!
Ja očkovana nie som, no v mojom okolí všetci a nikomu nič nezistili a ani nikomu nič nie je
Nie, nezhorsil
@bozenagojdova nye neshoršyl sa my stau po vakcyňe 😃
všetko zlé.. je na niečo dobré. Keď budeš na PN, môžeš sa venovať základom gramatiky..
@bozenagojdova au.. ten text dosť zabolel.