Závislosť na mozarelle

8. nov 2024

Ahojte baby. Ja milujem mozarellu. Hlavne tu z Lidl. Ale nie tmavomodrú ale bledomodrú. Light. Za den ich zjem aj 3ks. S ničím len tak chytím do ruky a zjem. Ale priznám sa, že občas si ju obalím do 2 plátkov Schwarzwaldskej šunky. Tiež obľubujem práve tú z Lidl. A čo Vy?

luciaruz
8. nov 2024

Naaahodou, to mas celkom zdravú zavislost. Moje quilty plesure je Kura na paprike od maggi 😆vedela by som to jest kazdy den ale drzim sa na max raz do mesiaca

spanielka44
8. nov 2024

Ja som momentálne tehotna a som závislá na mandarínkach mám pocit že už mi z nich ožltla aj koza 😃 denne nemám problem zjesť aj 6-7 mamdariniek a keď nemajú tak pruser, dnes som bola v obchodoch a píšem mužovi že som si niečo kúpila že sa z toho veľmi teším a on mi na to odpísal či cisternu mandariniek 😂😂😂 (bol to nový sverík)

h2
8. nov 2024

Ja som takto bola závislá na syre Jadel. Síce som nezjedla 3 za deň, ale za týždeň určite. Ale nejako ma to prešlo, už dávno som ho nemala. Možno máš len také obdobie, alebo ti niečo chýba. Vápnik?

titi22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
8. nov 2024

@titi22 😂 Zahodím do koša.

123profil321
9. nov 2024

@titi22 😂😂

evcagabi
9. nov 2024

Mne minule kupil chlap keksik romancu a ja som ostala zavisla na nej 🥲🥲🥲 radsej by som asi bola zavisla na mozzarele 😅

ssimusska
9. nov 2024

@autorka ja zasa milujem tie mini mozzarellky s paradajkami a na to trochu chili korenia, oregana a malinká štipka čierneho korenia 😄 alebo taký zázvor, nemám problém ho zjesť len tak 😂

marianarem
9. nov 2024

Ja som kedysi mala takto ajvar, kazdy den som len tak vyjedala lyzickou z flase. Tak na 2-3 dni som mala jednu flasu.

lucilaines
9. nov 2024

@spanielka44 ja som toto mala v tehotenstve tiez 😀k mikulasu mi muz potom kupil letecke mandarinky, tusim 10kg, isla som sa s nimi zadrhnut, som sa bala, ze maly sa narodi oranzovy 😀od porodu( skoro 4 roky😀) ani neviem ci som nejaku mandarinku vobec mala.

tramtada31
9. nov 2024

Aj ja som na nej závislá, sle kupujem si struhanu, dávam ju všade a najmä ju roztapam😀