Ahojte baby. Ja milujem mozarellu. Hlavne tu z Lidl. Ale nie tmavomodrú ale bledomodrú. Light. Za den ich zjem aj 3ks. S ničím len tak chytím do ruky a zjem. Ale priznám sa, že občas si ju obalím do 2 plátkov Schwarzwaldskej šunky. Tiež obľubujem práve tú z Lidl. A čo Vy?
Ja som momentálne tehotna a som závislá na mandarínkach mám pocit že už mi z nich ožltla aj koza 😃 denne nemám problem zjesť aj 6-7 mamdariniek a keď nemajú tak pruser, dnes som bola v obchodoch a píšem mužovi že som si niečo kúpila že sa z toho veľmi teším a on mi na to odpísal či cisternu mandariniek 😂😂😂 (bol to nový sverík)
Ja som takto bola závislá na syre Jadel. Síce som nezjedla 3 za deň, ale za týždeň určite. Ale nejako ma to prešlo, už dávno som ho nemala. Možno máš len také obdobie, alebo ti niečo chýba. Vápnik?
A co robite s tou bielou hrudkou co ostane po tom co vypijete mozarellu?
@titi22 😂😂
Mne minule kupil chlap keksik romancu a ja som ostala zavisla na nej 🥲🥲🥲 radsej by som asi bola zavisla na mozzarele 😅
Ja som kedysi mala takto ajvar, kazdy den som len tak vyjedala lyzickou z flase. Tak na 2-3 dni som mala jednu flasu.
@spanielka44 ja som toto mala v tehotenstve tiez 😀k mikulasu mi muz potom kupil letecke mandarinky, tusim 10kg, isla som sa s nimi zadrhnut, som sa bala, ze maly sa narodi oranzovy 😀od porodu( skoro 4 roky😀) ani neviem ci som nejaku mandarinku vobec mala.
Aj ja som na nej závislá, sle kupujem si struhanu, dávam ju všade a najmä ju roztapam😀
Naaahodou, to mas celkom zdravú zavislost. Moje quilty plesure je Kura na paprike od maggi 😆vedela by som to jest kazdy den ale drzim sa na max raz do mesiaca