Žaba - označenie na potravinách

10. jún 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať ci kupujete produkty s označeným žabka co na to hovoríte ďakujem

pukina
10. jún 2024

Ponukam stolicky a popcorn, nech sa paci, vezmite si, usadte sa: 🪑🍿🪑🍿🪑🍿🪑🍿🪑🍿🪑🍿🪑🍿

diewcatqoo
10. jún 2024

Kupujem a kazdy mesiac pri splne mesiaca sa menim na zabu. Dost mi to rozsirilo obzory, vyskusaj.

galganka
10. jún 2024

Kupujeme a hovoríme "mňam".

heln
10. jún 2024

kupujem co chcem a kraviny neriesim.
pre porozumenie: co by mala symbolizovat ta zaba?

thereisabear
10. jún 2024

Ešte aj s ekologickým poľnohospodárstvom majú niektorí problém?

rusalinka
10. jún 2024

Áno kupujem, a tým kupujem produkt, ktorý vznikol s ohľadom na udržateľnosť a dodržiavanie štandardov na ochranu prírody a ľudských práv. Nič viac, nič menej.

laurita285
10. jún 2024

ľudia boží, vy ste už totálne vypatlaní :D

kiwi3
10. jún 2024

kupujeme, ale vsetkym sa nam doma zacina menit pohlavie. asi to budeme musiet obmedzit.

rusalinka
10. jún 2024

@kiwi3 a na ktoré z tých 72 sa vám to mení? 😀

kiwi3
10. jún 2024

@rusalinka kazdemu na ine.

maranco
10. jún 2024

Pozerám zloženie výrobku a nie či je tam žaba, vtáčik, alebo korytnačka.
Hmyz som ešte nejedol, ale plánujem ak budem niekedy v Ázii niečo ochutnať v pouličnom stánku.

simca06022011
10. jún 2024

A co ty? kupujes? co si o tom myslis?

jomarch
10. jún 2024

kupujem a vzdy cakam, ze vnutri najdem malu zabku, ale zatial sa mi nepostastilo :(((

simona92101
10. jún 2024

Ja na to hovorim,ze ludom j**e!🤦‍♀️

maca1984
10. jún 2024

Ešte to tak. My žaby nejeme .

To bol vtip. Jasné že kupujeme. To označenie má svoje opodstatnenie.

teki1
10. jún 2024

@heln Žabka má byť údajne symbolom organizácie Billa Gatesa, ktorý do potravín, ktoré sú označené práve touto značkou, pridáva jed z najjedovatejších žiab dažďových pralesov v riedenom stave s cieľom zníženia populácie na planéte Zem. Tieto výrobky mali podľa tejto teórie spôsobovať u ľudí vážne ochorenia s následkom smrti.
Hoax.teda nepravdivé info.Stačí trochu gugliť.😉
V skutočnosti však ide o logo neziskovej organizácie, ktorá si už od roku 1987 dala za cieľ podporovať vo svete ekologické poľnohospodárstvo, životné prostredie, zodpovedné podnikanie a sociálne práva farmárov.

7miriam77
10. jún 2024

Áno,kupujeme, dcérke som to musela ale vysvetliť, čo to znamená, lebo nejaké deti v škole mali z domu alebo odkiaľ info, že žaba znamená, že je vo výrobku aj žaba aj chrobáky 😃😃😃

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
teki1
10. jún 2024
kiwi3
10. jún 2024

@teki1 aspon, ze to slusne oznacuju, ze tam je ten najjedovatejsi jed. som si vydychla...

michaela329
10. jún 2024

@jomarch ja si to predstavujem ako tú čoko žabku z Harryho Pottera 😃

carolynka
10. jún 2024

Nie, nekupujem
Su tam pomlete deti ktore uniesla Caputova v spolupraci so Sorosom, migrantami a LGBTQ plus

estellas
10. jún 2024

Ja som kupujem banány v čokoláde vôbec neriešim že je tam žabka na obale. To Logo teda ukazuje, že pri takto označených tovaroch prebehlo nezávislé posúdenie, či prísady použité pri ich výrobe spĺňajú kritéria udržateľného poľnohospodárstva.

beloved
10. jún 2024

Nalepky zabky su aj na bananoch velakrat nalepene, ktovie, co do nich davaju 🙂

aaadkaaa
10. jún 2024

Nieeeee, urcite nie, ved su tam pomlete cerviky. Pisali to na FB...akurat cakam na druhu cast clanku, kde vysvetlia, ako sa tie pomlete cerviky davaju do bananov a ineho bio ovocia,na ktorom som tiez videla tuto strasnu nalepku....myslite,ze injekcne? A co vsetko tam okrem cervov este vstrekli? Pockam, ako sa vyjadria absolventi skoly zivota na FB a dam vam vediet

estellas
10. jún 2024

@jomarch toľké sklamanie 😂🤣

simca06022011
10. jún 2024

@7miriam77 :D treba im povedat, ze budu z tych zabiek lepsie skakat, nech vyskusaju :DD aspon budu mat deturence viac pohybu :DD

lavender94
10. jún 2024

Samozrejme, že to kupujeme. Od kedy som to začala podporovať, chodi mi od Sorosa mesačná renta za podporu genocídy a už nemusím chodiť do prace. Jediná blbá vec je ja tom to, že moje dieťa sa po dovŕšení 15 rokov musí začať identifikovať ako klokan a podstúpiť adekvátnu hormonálnu liečbu

7miriam77
10. jún 2024

@simca06022011 😃 veru, ja som sa ako na tom dosť dobre zasmiala,no dcérka bola fakt v tom, že je to tak ☺️, že deti vraveli a ani nechcela jogurt zjesť. Tak som si s ňou sadla a vysvetlila jej to, dokonca som našla originál článok na Google. Čítali sme to spolu. Pochopila a už sa na Tom smeje tiež a žaba na obale jej už nevadí. 🙏😀

simca06022011
10. jún 2024

@lavender94 a ja ich podporujem, kde sa zaregistrujem?? :DDD