Vzťah a zdravotné problémy

meninka
17. jan 2019

Ahojte kočky, ide najmä o moju zodpovednosť a to, že neviem ako mam pokračovať vo vzťahu. Viem, že prvý navrhuje rande muž, ale on to necháva na mňa, asi niečo tuší, že mám zdravotné problémy. Ozvať sa mu a naznačiť, ze nech so mnou nepočíta alebo nechať to voľne plynúť ako doposiaľ. Čo si o tom myslite?

0silvia0
17. jan 2019

@meninka waw ako v 19. storočí. Niečo tušíme, niečo vieme, necháme to plynúť, nech nie sme vtieravé, čakáme na gentlemana ako sa vyjadrí, potom sklopíme oči a nežne niečo šepneme...
Pozri, nenapísala si závažnú informáciu, či si chorá nejako vážne alebo máš nejakú nádchu alebo čo. Ak máš nejaké zdravotné problémy, asi by bolo fajn mu to narovinu oznámiť, aj keď ti to nie je príjemné.

sissy27
17. jan 2019

@meninka nejako nechápem... ako pokračovať vo vzťahu, keď ani na rande ste ešte neboli? Tak máte vzťah alebo nemáte vzťah?
Ak sú to zdravotné problémy zjavné na prvý pohľad a ovplyvňujú tvoj bežný život (napr. si na vozíčku), tak mu to povedz na rovinu. Ak je to niečo skryté, napr. nemôžeš mať deti, tak na to je ešte čas - veď možno si ani nesadnete v iných veciach a na tému "deti" ani nepríde reč, prípadne ich možno on ani nechce.

zuzipolo
17. jan 2019

@meninka ahoj,ja som môjho muža pozvala von prvá, keby som čakala na neho, tak ešte teraz spolu nie sme.a to som sa mu páčila..inak nerozumiem tomu zdravotnému problému,si zťp alebo nachladnutá?ťažko sa radí,keď neviem čo sú "zdravotné problémy" čo by mali brániť vzťahu..

meninka
autor
17. jan 2019

Velmi si vážim vaše odpovede kočky, trpím na vážne zdravotné problémy a čo sa týka vzťahu, kedysi sme spolu chodili

sissy27
17. jan 2019

@meninka no kedysi ste spolu chodili - čo to znamená? Ako puberťáci na strednej škole a vtedy si ešte zdravotné problémy nemala? Alebo pred pár rokmi ale nefungovalo to?
Neviem, keby chcel, tak ťa na to rande pozve, tu nie je už na mieste ostýchavosť z novej známosti...

zuzipolo
17. jan 2019

@meninka tak ho pozvi von sama.ak má záujem tak pôjde a nie tak nie,aspoň zistíš na čom si..čo sa týka zdravotných problémov tak mu o nich môžeš povedať a môže sa ti aj polepsiť 🙂

pribinak
17. jan 2019

asi by bolo uplne najlepsie uplne narovinu sa porozpravat, on bude mat jasno a aj ty budes mat jasno.
nepises co ti vlastne je, tazko potom nieco poradit.
pozri pozvat na kavu a prechadzku ho mozes kludne ty, porozpravate sa a vyjasnite si veci.

0silvia0
17. jan 2019

@meninka veľmi málo informácií si podala k tomu, aby sa ti mohol niekto relevantne vysvetliť. Je zbytočné tu dedukovať, šípiť a domýšľať si, keďže celkom nevieme o čo ide. Tu je každá rada drahá...

danyb
17. jan 2019

ja by som určite chlapa na rande ako prvá nepozývala.. ale to je vec nátury 🙂 niečo totiž na tom je, že chlap si musí ženu vybojovať aby si vážil "úlovku".. a nie že sa mu "korisť" sama ponúkne, taká pre neho nemá cenu 🙂
trošku nerozumiem tvojej domýšľavosti, že sa s tebou nechce stretávať kvôli zdravotným problémom, ale možno máme len málo informácii..
skôr si myslím, že s tebou možno chce dobre vychádzať ale len ako kamarát, keby totiž chcel s tebou znovu niečo riešiť, určite by ťa už pozval von aj sám 🙂

eva8
17. jan 2019

@meninka chceš s ním opätovne byť, alebo nie?
Ak nie, nechaj to plynúť, možno ani záujem nemá.
Ak nie iba kvôli chorobe,lebo si zodpovedná, nechaj to plynúť a neskôr nadhoď, že si chorá, "baľ" ho ďalej
Ak ho chceš aj kvôli chorobe, chorobu mu ešte nespomínaj, nadhoď, že máš zdravotné problémy pri osobnom stretnutí.
Keď ste už spolu chodili, vieš, či ti stojí za to, aby si znova skúsila s ním vzťah, alebo nie. Ak sa nepokúsiš, nezistíš.
Kvôli mojej zodpovednosti som uvažovala, či mať deti, alebo nie. Lekárka mi povedala, že keby každý tak uvažoval, ľudstvo by vyhynulo. Teda s tou zodpovednosťou to nepreháňaj. Aj chorý človekmôže mať krásny plnohodnotný vzťah. Stále existujú chlapiu,ktorí sa s láskou postarajú o svoju polovičku Aj keď ich je čím ďalej tým menej.

Maj na pamäti, že pre niečo ste sa už rozišli. Teda problém ste už mali, aj keď si bola zdravá.
Ja by som mu to nadhodila, že mám zdravotné problémy. V akom ste kontakte? Pracovnom? Náhodné stretnutie? Píšete si? Sem-tam si zavoláte? Ako často sa vidíte? Na rande to určite nie je, ale kamarátske stretnutie, prečo nie? A tam mu spomenula moju chorobu určite