Vypadávanie vlasov po pôrode

iveta143
11. aug 2018

Maminy, poradte...neskutocne mi vypadavaju vlasy. Som 3 mesiace po porode...mate niektora s tym skusenosti a co vam zabralo?dakujem

ivanka33
11. aug 2018

@iveta143 mne Revalid kapsule z lekárne, rýchly účinok a dlhodobý efekt aj po dobratí...

pikulik8
11. aug 2018

@iveta143 mne zial nic, tiez mi po chumacoch odchadzali vlasy, az kuty sa mi porobili. Presne okolo 3.mesiaca. Potom sa to samo upravilo, po par mesiacoch zacali vlasy same rast

lulukaka
11. aug 2018

Som 6 mesiacov po , nezabralo nic len zmierit sa s tym 😀 tablety z lekarne a samponiky a vodicky boli len vyhodene peniaze. siiice teram mam 2 tyzdne Klorane chinin a bud trosku zacal zaberat alebo mi uz nema co vypadat 😉 a mam upravu jedalnicka mozno aj to

miadi
11. aug 2018

To je normalnw pocas teho padaju menej mne padali tak akoby som chodila na chemo dala ruku do vlasov a plna hrst. Nastastie mam huste vlasy no boli furt vsade po zemi ..za par mesiacov to same prestane netreba stym nic robit. Maximalne skratit pre lepsi pocit

ink
11. aug 2018

Ahoj kritický je 3-4 mesiac po pôrode, vtedy padajú hrozne moc. Telo sa dáva dokopy po tom zaberáku, ktorým sme si prešli. ja som sa vtedy ostrihala, ale pomohlo minimálne. Časom to prejde.

iveta143
autor
11. aug 2018

tak to som rada ze to je len docasne, dufam ze to prejde skor ako oplesiviem 😀

ericka89
11. aug 2018

@iveta143 No mne tiez strasne vypadavali plus strasne lupiny som mala, predtym nikdy, v 6.mesiaci sa to upravilo, zmenila som sice sampon a kupila nezmyvatelny balzam na posilnenie vlasov. Ktovie ci to kvoli tomu alebo ci sa to upravilo samo 🤔

arasidka123
11. aug 2018

@iveta143 ja mám overené Donna Hair..dlhodobo používam a aj známe a nevieme si to vynachvalit..

lusy26
14. aug 2018

@arasidka123 mozu sa brať počas dojčenia?

arasidka123
14. aug 2018

@lusy26 áno môžu..aj počas tehotenstva len potom už netreba brať kys. Listovú lebo obsahuje aj tu

lusy26
14. aug 2018

@arasidka123 dakujem...a neviete či sa môžu brať aj vitaminy forcapil? Tie mi tiež boli odporučane

mrskova
14. aug 2018

mne pri iboch tehotenstvach pomohol zinok, plus lopuchova voda a lopuchovy sampon , ten lacny z teta drogerie za 2eur 🙂 , a to som mala strasne vypadane vlasy, az kuty sa mi robili

lusy26
14. aug 2018

@mrskova brali ste zinok počas dojcenia? Lebo mne nebol odporucany

mrskova
14. aug 2018

@lusy26 ano , pri oboch som brala, obe deti dojcene , zinok mi kupoval manzel v lekarni, kde spomenul , ze mi vypadavaju vlasy po porode a dojcim . ani som nepocula o vedlajsich ucinkoch ..

malinajahoda
20. aug 2018

@iveta143 ahoj, to asi píšeš aj o mne. Bola som z toho nešťastná ako kôň. Doslova som si z hlavy vyťahovala niekoľko vkladov naraz bez toho, aby to bolo nasilu. Teraz už od pôrodu bude skoro 6 mesiacov a nejak sa to dalo do poriadku samé od seba. Neberie nič na vlasy, len si dopĺňam železo ako aj počas tehotenstva. Pripisujem to stresu a skoro žiadnemu poriadnemu spánku. Aspoň tak to bolo u mňa.

malinajahoda
20. aug 2018

*nie vkladov ale VLASOV. Blbý mobil 🙂.

nuska
20. aug 2018

Super sú mineráli Probalance. Po tehotenstve chýbajú mineráli a preto vlasy padajú. Mne tie to super pomohli, môžu sa aj pri kojení. A aj nejaké to kilo išlo dole, lebo z nedostatku minerálov telo zadržiava aj vodu, takže už po týždni som sa cítila taká ľahšia 🙂 Ak by niekto chcel, mám aj teraz doma, dávam si preventívne raz za čas, lebo odkysľujú.

ema1990
17. feb 2019

Sice je to starsia tema,no mala som tiez ten isty problem.Presne ako pisu zienky vyssie,je to normalne a prejde to.No tiez som vlasom pomohla Milvou forte-sampon+maska a Biotin tablety.Tie mi vzdy pomohli.Teraz na hranici vlasov a tvare mam male 4cm vlasky a nijak ich neviem schovat,ani lakom.Tak chodim ako pako 😂 Ale zas ma to tesi,ze rastu 😊

maruska3210
30. sep 2019

mne pomohli amitamin® Hair Plus su bez laktozy a lepku, donna hair vobec ,vybrala som 3 mesacnu davku, kazdemu asi nieco ine, treba skusit