mile moje co ste sa tesili , mate pocit ze buducie tyzdne co ma zevraj prist 41, bude vsetko v poradecku?
snad im tato predpoved naozaj nevyjde, toto je uz moc aj na letovisko pri mori !!!!!😈
@zooeynka zvyknu?
A nie? Aj na horsie veci si ludia zvykli....
@zooeynka na ake.
ja sa tesim aj nadalej 🙂
Ak si plateny/a za zakladanie o nicom tem, tak prosim nejaku inu ako o pocasi....
ja mám klimatizáciu v dome , tak to prežijeme , ja, deti , muž , psy aj morča.
@zooeynka nie, len si myslim ze 40 uz su moc.
A kde presne ma byt tych 41 stupnov?
Ne, nebude vsetko v poradecku, uvarime sa
@stanzi prve tyzdne august. no uvidime je to dlhodoba predpoved. verim ze sa to este zmeni
No kedze s tym nic nenarobim, neriesim. Ostavame doma, na dvore, detom nalejem tri vedra vody do ich bazeniku a nejako tych par dni prezijeme. A to patrim medzi ludi, ktori neznasaju tepla, aj 28°
Celý august ukazuje tu dole u nás na JZ nad 30 stupnov.Ja osobne sa veľmi teším.😀
Nevedia poriadne predpovedat ani na 3 dni a momentalne na 10 dnovej vidim len 2 dni cez 30 (BA). A este aj to sa zmeni.
uz teraz mam v praci 33st.
Iba 33? Ja mám celoročne v práci 36- 37 stupňov.Ty si v krátkom v práci? Lebo ja veru nie.Od hlavy po päty oblečená.A nesťažujem sa🤷🏻♀️
Frflanim sa nič nezmeni
Nemam rada tepla, potim sa jak blazon, najradsej by som ani z domu nevysla... ale nebudem sa kvoli takymto veciam rozculovat, lebo toto zmenit nemozem. Mame doma ventilator, bazenik, sprchu s ladovou vodou - prezijeme to. Aj horsie veci sme prezili 🙂
Ale kde? Na Slovensku? Ja tiez pozeram dlhodobu predpoved a nikde 41 nevidim
@doriiis co robis v pekarni?
@stanzi 40 napr. BA https://pocasie.sme.sk/krajina/slovensko/bratis...
Ja neznášam zimu, leto mi vyhovuje, najradšej by som bola, keby bolo celý rok. No uznávam, teraz je to teplo akési iné, také dusné, tropické...no dá sa to vyriešiť trávením pri vode, klímou, osviezovanim. Každý rok bude teplejšie. Také sú predpovede.. prežijeme
Milá moja...
áno, teším sa aj naďalej.
@maca1984 ta s bazenom ze?
Asi sa odstahujem niekam na sever, alebo do jaskyne 🤦♀️ dnes je u nas 27 a uz to pindam lebo malo byt ochladenie 😅
Nieeee co si. Slak by ma trafil.. Hned som pozrela predpoved a najviac by malo byt v nedelu 36 a potom klesat. Kde si videla 41?
@trema okolo 6-7-8. august
@evcagabi kebyze mozem idem hned byvat dakam kde je chlad.
Je to katastrofa, neda sa to vydrzat. Vacsina prac sa neda vykonavat, voda mizne…potom privalove dazde zosuvaju podu v podhorskych oblastiach… vsetko prrsne tak, ako vedci predpovedali a aj tak sa najdu blbci, co spochybnuju oteplovanie a nechcu prijimat migrantov
Tá, ktorej teplo/horúco nevadí, práve naopak. Predstav si, aj takí sme..
Ludia si zvyknu. Treba frflat, potom ide vsetko lepsie....