Váš názor na Herbalife

betsabeew
8. feb 2022

Ahojte žienky❤️ Prosím vás o radu , pomáha herbalife ? Čo škodlivé to obsahuje ? Robil s tým niekto a prestal kvôli zloženiu ? Je to zdravé ?
Ďakujem dopredu ak si dá niekto tu námahu mi poradiť , mna tieto diéty a koktejly dlho obchádzali herbalife poradca Vám povie že je to najlepšie.

miusa00
8. feb 2022

Moj osobny nazor, ze to mozno nie je nezdrave zlozenim, ale prijimas prilis malo kalorii

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zanetakovacsova
8. feb 2022

@betsabeew radšej duolife 😃

lsimo
8. feb 2022

Nepovedala , by som, že je to nezdravé. No musela by si to striktne dodržiavať, lebo po prestaní by sa veľmi rýchlo dostavil jojo efekt a vrátila by si sa zas k pôvodnej váhe. Ako toto podľa mňa nie je spôsob na dlhodobé zníženie a hlavne zachovaní si novej váhy

dzina007
8. feb 2022

moj muz uziva herbalife dlhodobo.
Ale len tym ze presedlas na herbalife neschudnes dlhodobo treba zmenit aj stravovanie celkovo. On to nebral kvli chudnutiu ale prave ako doplnok ale aj tak schudol.
Muz ho ma napriklad namiesto ranajok a po treningu aby nevyzieral hluposti.

ajka0207
8. feb 2022

@betsabeew Nič vyslovene nezdravé to neobsahuje, aj keď bohvie lebo pri niektorých produktoch sa zloženie nedozvie s ale väčšinu produktov vieš nahradiť podobnými s oveľa nižšou cenou.

cukricek4
8. feb 2022

kamaratka sa tiez na to dala. ale ona poctivo popri tom aj cvici, takze to funguje. ale akoze od samotneho produktu nejake zazraky necakaj. ak mas cas a vies si to prestudovat, tak aj sama si vies stravu naplanovat a vyskladat.