Ahojte kocky, od pôrodu užívam antidepresíva, žiaľ mala som popôrodný depresiu, cítim sa psychicky úplne normálne len ju ešte nemôžem vysadiť, beriem Seroxat, a večer na lepší spánok 1/3 lieku triticco, problém je v tom že gynekológ mi predpísal antikoncepciu , lebo mám od pôrodu silný a nekončiaci menzes, aby sa upravil , beriem ju týždeň, vola sa Karola ,je mi hrozne zle od žalúdka, cítim sa akoby som bola tehotná , nechutenstvo , pálenie záhy, vracia sa mi jedlo do hrdla, kyselina, smrdia mi vône aj cigarety ,chce sa mi len spat a ležať , pritom mi v nedeľu skončil menzes takze tehotná byt nemôžem, zabudla som sa v lekarni alebo lekára spýtať či sa môžu užívať tieto lieky naraz, nenapadlo mi to nejako ,nemáte niekto skúsenosť ? Neviem čo robiť, diki
Seroxat https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/seroxa...
Triticco https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/tritti...
Zaujímavé, čo všetko ľudia berú ...a ešte si aj pridajú, pritom si ani neprečítajú, čo ich to môže stáť.
Raz pozerám a bývali zahraničný vojak ( je na dôchodku pre nemoc ) sa hral s deťmi. Chlapček a dievčatko, tak sa bláznili spolu s otcom a všetci mali radosť. Mne prišlo ľúto toho muža pretože viem , čo prežil a ako na tom je. Bral rôzne podobné lieky a pomaličky upadal, muž v strednom veku, skoro stále spal, prichádzalo mu zle atď. Viac ako 10 liekov ktoré sa navzájom ovplyvňovali a robili z neho trosku. Prosili sme ho , aby nebral lieky, že to pôjde len dole vodou. A aj šlo a nechci vedieť ako. Ale teraz nedávno mi volali, že ani jeho žena nevedela o tom, ako vysadil od vianoc 7 druhov liečiva (tabletiek) a verte , že sa má oveľa lepšie . Tých pár ktoré mu ostali nemohol vysadiť zo dňa na deň, ale pomalšie a tak sa stane. My sme všetci šťastní , lebo zdravie a radosť zo života patrí k tomu najlepšiemu, čo človek môže mať.
@ewka0012 ahoj ako si to vyriešila? Brala si tie lieky súčasne?
@anonym00000 ahoj, pytala som sa potom dr a tvrdila, ze to nemoze byt problem, ze ich uzivam spolu, problem bol skor v tom,ze ja neznesiem akukolvek zmenu hormonov,hned sa citim horsie psychicky, vydrzala som brat tu antikoncepciu len 2-3 tyzdne a vysadila som ju, citila som sa hrozne, potom sa to zacalo upravovat,mozno keby vydrzim,upravi sa to casom,lebo kym si telo zvykne na antikoncepicu trva to aj 3mesiace, len toto sa mi nechcelo absolovat.mas podobny problem?
@ewka0012 práveže nemám, len či náhodou nebude znížená účinnosť antikoncepcie kvôli antidepresiva k
To sa treba poradit s lekarmi ci sa to moze kombinovat