Sprchovanie obdeň

10. dec 2024

Ahojte,momentálne nepracujem a sprchujem sa raz za dva dni,podľa vás to je ok keď nechodím veľmi nikam že raz za dva dni ? Keby som pracovala tak to je samozrejme iné

jesenzima
10. dec 2024

"predok, zadok" treba umývať každý deň 😑 to ostatné, ak sedíš doma, sa dá "prežiť"..

mamamasama
10. dec 2024

A preco sa pytas ludi na MK, ci je to ok? 🙈 V lete stretavam ludi, ktori sa podla mna nesprchuju aj tyzden. Evidentne im to vyhovuje, ako aj tebe robit to obden.

lasona
10. dec 2024

Rob, ako ti vyhovuje. Pamätám si ako deti, že sme sa kupali iba v sobotu.

stellarstar
10. dec 2024

Nech sa každý sprchuje tak často ako mu vyhovuje

deti95060810
10. dec 2024

tak obdeň... však hádam hygienu dodržiavaš...
ani malé deti sa už nesprchujú denne tak ako nám to navrhovali - tiež sa to už má robiť obdeň.

januska12323
10. dec 2024

Nie je ok, že sa to musíš pýtať na MK, však rob ako ti vyhovuje.

sisska96
10. dec 2024

Ak nesmrdíš tak ok

lucia13022023
10. dec 2024

Ja sa sprchujem kazdy deň, aj keby ani len prstom nepohnem sa osprchujem. Nezaspala by som neosprchovana🤣 ak si s tým ok, tak sa nesprchuj

tamitamitami
10. dec 2024

Každý nech robí tak ako mu vyhovuje. Ja sa umývam každý deň ale teda nevidím nič strašné na tom ak sa niekto umýva každý druhý deň.

kitycat
10. dec 2024

Tu sa vacsina sprchuje rano, na obed aj vecer 😆

saxana000
10. dec 2024

Ja osobne by som nevedela ist spat neosprchovana..no ano pred 20 rokmi na festivale alebo na stanovacke som to prezila a v kritickych pripadoch ze ma zlozi horucka raz za 5 rokov a 3 dni lezim jak skapacina tak ozaj tu sprchu vynecham ale inak je to snad zaklad.to su 3 minuty.vyzliect namocit namydlit splachnut..

marcela64
10. dec 2024

My sme sa takisto ako deti nekúpali tak často, ale tak doba je iná, ja si teraz napríklad absolútne neviem predstaviť, že by som večer zaľahla do postele neumytá po celom dni. Ale tak je to každého vec, ak sa cítiš takto dobre, tak načo to meniť 😀 Je to tvoja vec.

liusa82
10. dec 2024

ja by som umrela.Normálne by ma hrýzlo celé telo.Obdivujem ludí čo sa dokážu nesprchovať každý deň.Toto sa robilo volakedy ked sa musela ohrievať teplá voda v domoch keď nebol bojler automatický a nechcelo sa drevom nahrievať vodu napriklad.Moja mamina ešte za čias cisára jozefa ked bola mladá sa takto sprchovala nesprchovala😀 ale pod pazuchami a predok ,zadok ako tu bolo spomenuté si umyla každý deň.Ja by som to v dnešnej dobe teda nedala už len pre ten pocit

ivik4
10. dec 2024

Musim sa osprchovat kazdy den, kazdy druhy by mi bolo malo

mk1111111111
10. dec 2024

Tak ja budem asi za divnu. Ja sa kazdy den kupem 🙄, ale, ked ja milujem, cvachtat sa vo vrelej vode... 🦤🛁🤣

kleopatra114
10. dec 2024

@mk1111111111 už som sa zľakla, že som jediná, čo sa rada vari🙈 niekedy čakám , že mi chlpky zlezu z tej horúcej vody🙈

bonboniera
10. dec 2024

@stellarstar s týmto si rozhodne dovolím nesúhlasiť, nech je to tak aby neobťažoval pachom ostatných 😅

kleopatra114
10. dec 2024

Sprchuj sa , ako ti to vyhovuje - pokial svojim zapachom neobťažujem okolie-stále je to tvoja voľba .

oli18
11. dec 2024

Toto je co za otazka? To ti cudzi ludia maju radit, kedy a ako casto sa mas sprchovat? Si svojpravna? 🙈