Dobrý den rozmýšlame nad kúpou zvlhčovača vzduchu
ale niesme si istý či vdýchavanie pary z zvlhčovača spôsobuje vodu v plúcach.
Chceme kupiť ultrazvukový.
Spôsobujú zvlhčovače vzduchu vodu v pľúcach?
Tvoju otazku vyhlasujem za top otazku tohto mesiaca, teba uz neprekoná nikto a to je este len 2. marca
Volakto mi dá rozumnú odpoved ano/nie?
tzv. "voda v plucach" vzniká pri závažnom ochorení pľúc alebo srdca nie dýchaním vlhkého vzduch. Ale kúpu toho zvlhčovač by som zvážila ak nechcete mať doma plesne treba pravidelne aj dvakrát denne poriadne vetrať prípadne mať aj merač vlhkosti vzduchu inak s plesňami sa dopracujete skôr k alergiaám a astme
@vanilkavan diky, len som sa bala lebo deti to tam vdychovali a kašlali tak ma to len tak napadlo že či by im to neškodilo, dymilo sa im z úst :D Ešte raz dik :D
@jana12211 ahoj, ak by "voda v pľúcach' vznikala z vdychovania pary, nemohli by ľudia ani inhalovať, čo je predsa bežná terapia pri ochoreniach dýchacích ciest. 🙂 A čo daždivé počasie? Vzduch je vtedy vlhký (teda aspoň predpokladám). Alebo taká parná sauna... Super vec, vdychuješ paru, parádne sa tam dýcha. 🙂 A ak by zvlhčovače vzduchu spôsobovali "vodu v pľúcach", myslíš, že by ich niekto kupoval? A že by sa teda vyrábali? 🙂
@pribinak mas pravdu, toto je top otazka 🙂
Ale neboj, do konca mesiaca daleko, este sa pobavime
Keď ideš do sauny tiež máš vodu v pľúcach? 🙂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂
🤣
Podľa mňa vyhráš celý rok , nielen mesiac 😊😊
hmmmm, mozno aj vodu v kolene a aj hydrocephalus 🙂 🙂 🙂
To vazne?