Ahojte. Veľmi sme chceli ísť k moru kvôli astme, alergiam a častými ochoreniami s dych.cestami, u mňa a deti. Ale keďže začínam už 3.trimester, mám rešpekt cestovať do zahraničia... Mate niekto skúsenosti so solnymi jaskyňami? Ak by sme šli napr 5 dni za sebou, bude to mat reálne účinok na dýchacie cesty, alergie? Vďaka
@anna1992 ja som kedysi davno chodievala so synovcom ... a je pravda ze potom nejaky cas nebol chory..potom sa sestra s nim odstahovala a uz neviem co ako casto bol chory... ono ale 5 razy nejaky zasadny vplyv a dlhodoby ucinol nebude mat ... my sme chodili tak 3 mesiace cca 2-3krat tyzdenne ... aj ja ked ja som ziadne problemy nemavala, vzdy po odchode som sa mala potrebu vysmrkat takze iste sa mi tam nejake "chovane" sopliky pouvolnovali
my sme boli 3x v zime a vysledok neviem posudit,deti mali aj tak sople,teraz sme na 4dni v Prane(Slovinsko)Podla mna ak ste z okolia ba tak cesta najblizsie do Slovinska je tak 5hodin bez prestavok.To by si zvladla mozno.Ale my riesime zvatsenu nosnu mandlu.Co mi troska prekazalo tak v tej solnej jaskyni boki aj deti s kaslom,nvm ci infekcnym ale tak vatsinou tak asi chodia kvoli resp ochoreniam,cize rataj s tyk ze sa mozes mozno aj nakazit.