Teraz nejde o kvalitu tetovacieho štúdia , ale skôr o to aký vplyv to môže mať na ľudský organizmus. Čítala som ze farba obsahuje kovy... do zdravotného hľadiska to moze mať aké nasledky? (Už som čo to googlila, ale chcem skôr názor niekoho, kto niečo také zazil).
No tie kovy sa ukladajú v tele napr. v uzlinách a to je veľmi zlé. Pritom koľko už rôznej chémie prijímame každý deň toto je ďalšia navyše.
ano, laicky povedane, moze sposobit rakovinu lymfatickych uzlin. Moja dcera o tom robili projekt na univerzite, tych vyskumov zatial nie je vela, ale ak vies po anglicky, vies si to na internete vyhladat
Na youtube su videa, ako vyzeraju uzliny ludi, co maju vela tetovani...telo to farbivo postupne odburava, tam sa uklada... urcite je ale rozdiel velke farebne celoplosne tetovania a nejaky decentny napis volakde..
@moon321 o tom som počula 😞 ale dala si si to odstrániť? Či?
@eteew267
@tenerifka presne presne baby, na to narážam... čítam hororové scenáre 🙈😀
@anjelicek26 ja to tiež tak beriem, veď také maličké rozkošné ešte nikomu neublizilo 🙊
pri niektorých tetovaniach nemôžeš ísť na MR vyšetrenie, lebo farbivá obsahujú kovy, doktor nám na prednáške hovoril, že tetovanie môže spôsobiť sklerodermiu, ja by som si nedala ani maličké
Joj, ale veď už toľko potetovaných ľudí behá po svete a nikomu nič nie je. Netreba zase veriť úplne všetkému, čo sa píše. A ak sa toto aj niekomu stalo, tak je to možnosť 1: 1000 000.
@hadecka39 Ako vieš, že nikomu nič nie je? Tie veci sa môžu prejaviť aj po rokoch, je to chemikália, ktorú si spravíš do tela. Ľudia jedia odpad, pijú odpad, natierajú si na seba odpad, peru chémii a tetuju sa odpadom a následne sa všetci čudujú, prečo je toľko rakoviny na svete.
Nedala,proste tez temu nechapem ale zmizla ta alergia
Ja mám 3 tetovania. Jedno na nohe take menšie, na ruke väčšie a tretie som si dala vytetovať očnú linku…samozrejme nedala som si to naraz, ale s odstupom pár rokov…od tej očnej linky, ktorú som si dala tetovať ako poslednú ubehol už nejaký čas, skoro tri roky a zdravotne som na tom v poriadku. Mám všetky tetovania čierne, žiadna farba (myslím to tak, že nemám nič vyfarbené napr na červeno). Po case môže prísť nejaká choroba, to nehovorím, ale aktuálne som v poriadku. Je to riziko, ako už aj ženy písali a je na každom z nás, či to riziko chce podstúpiť a stojí mu to tetovanie za to alebo nie. Mne tie tetovania za to stáli (uvidím čo poviem po pár rokoch 😂).
@stanulienkat presne!!!!
@tenerifka absolútny súhlas. Kamarátka si dala tetovanie, taký prstenec na bicepse. O pár rokov jej vkladali prsné implantáty rezom pod pazuchami a ups... na strane tetovania vstrebané, vyzrážané častice farby🙄 v tvare guličky. Hneď ju na to upozornili👆🚩
Ešte mi raz rádiológ hovoril, že tetovanie tieňuje daný snímaný segment, horšie sa popisuje nález, a že aj oni pod MR vidia roztrieštené mikro častice ťažkých kovov z farby v blízkosti tetovania. Tak kus pravdy na tom bude 🤔
@jamimo 😱😱😱😱😱😱
Ja som dostala alergiu na cervenu farbu.po 5rokoch ju uz nemam